فرهنگی‌هنری 15:33 - 08 اردیبهشت 1404
ویژه برنامه پویش ملی «معلم خوب من» به مناسبت فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم، با هدف ارج نهادن به جایگاه آن‌ها هر شب از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود.

همراهی شبکه آموزش با پویش ملی «معلم خوب من» در هفته بزرگداشت مقام معلم

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان صدا و سیما در راستای گرامی‌داشت مقام معلم و ترویج فرهنگ قدردانی از آموزگاران، پویشی با عنوان «معلم خوب من» را راه‌اندازی کرده است. این پویش فرصتی برای دانش‌آموزان، فارغ‌التحصیلان و تمامی علاقه‌مندان به عرصه تعلیم و تربیت فراهم می‌کند تا با ارسال خاطرات، روایت‌ها و تجربیات خود از معلمان تأثیرگذار در زندگی‌شان، در قالب صوت، عکس، دل‌نوشته یا فیلم، از مقام این عزیزان تجلیل نمایند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این پویش، آثار خود را از طریق تماس با شماره ۱۶۲ یا از طریق پیام‌رسان بله به نشانی iribmoallem_bot@ ارسال نمایند.

ویژه‌برنامه «معلم خوب من» نیز همزمان با این پویش، هر شب از ۱۱ تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه آموزش سیما به صورت زنده پخش خواهد شد. در این ویژه‌برنامه، ضمن پاسداشت مقام شامخ معلم، هر شب قرعه‌کشی میان شرکت‌کنندگان انجام شده و اسامی برندگان اعلام می‌شود.


12184446
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ «سرود فتح» به آزادی و اقتدار ایران پس از گذر از فراز و نشیب‌های تاریخی پرداخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم یادبود هنرمند فقید شهیده منصوره عالیخانی باحضور معاونت امور هنری و هنرمندان برجسته حوزه تجسمی در حوزه هنری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم ملک سلیمان این اثر را به اتفاقات جهان امروز تشبیه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رمان «کاماندان» اثر مصطفی جمشیدی که در حوزه جنگ ایران و عراق نوشته شده است، به کوشش انتشارات سوره مهر منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال نمایشی و موزیکال «دوقلوها در شهر پنج ستاره» تولید مرکز سیمرغ از شنبه ۲۸ تیرماه؛ شنبه تا دوشنبه ساعت ۱۷:۰۰ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «ایستاده در غبار» با انتشار تصاویر دوربین‌های ترافیکی، لحظه به لحظه جنایت رژیم صهیونیستی در میدان قدس تجریش را به نمایش می‌گذارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «ردیاب» با گویندگی ۵۴ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اربعین امسال باید چهره‌ای ضدصهیونیستی و وحدت‌آفرین داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری تصریح کرد: بوم‌گردی‌ها فقط محل اقامت نیستند، بلکه حاملان فرهنگ، حافظان سنت و پیشگامان احیای هویت ایرانی‌اسلامی‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری تصریح کرد: بوم‌گردی‌ها فقط محل اقامت نیستند، بلکه حاملان فرهنگ، حافظان سنت و پیشگامان احیای هویت ایرانی‌اسلامی‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است