بین‌الملل 17:34 - 14 آذر 1402
منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه از تلاش اتحادیه اروپا برای کمک امنیتی به نیروهای مسلح ارمنستان خبر دادند.

تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به ارتش ارمنستان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه از تلاش اتحادیه اروپا برای کمک به نیروهای مسلح ارمنستان خبر دادند.

به گزارش «رادیو اروپای آزاد» اتحادیه اروپا قصد دارد یک هیأت فنی به ارمنستان اعزام کند تا کمک‌های بشردوستانه به نیروهای مسلح ارمنستان ارائه کند.

«واسیلیس ماراگوس» رئیس هیات اتحادیه اروپا در ارمنستان، به سرویس ارمنی رادیو ارپای آزادی گفت که بروکسل این مأموریت را در ماه‌های آینده برای ارائه طرح‌های پیشنهادی ویژه برای کمک به ارتش ارمنستان ارائه خواهد کرد.

واسیلیس ماراگوس همچنین بر تعهد اتحادیه اروپا به تقویت همکاری با ارمنستان به ویژه در حوزه امنیتی تاکید کرد.

 دولت جمهوری آذربایجان تاکنون نسبت به این مسئله واکنشی از خود نشان نداده است.

ارتش جمهوری آذربایجان در سپتامبر امسال عملیاتی را در قره‌باغ آغاز کرد و پس از آن نیروهای ارمنی تسلیم شدند. دو کشور از آن زمان برای امضای توافق صلح ابراز تمایل کرده‌اند، هرچند پیشرفت خاصی حاصل نشده و درگیری‌های مداوم مرزی ادامه داشته است. حمله غافلگیر کننده اخیر جمهوری آذربایجان آوارگی ساکنان ارامانه مقیم فره باغ را به همراه داشت.

در تحولی دیگر، ۶۰ سناتور آمریکایی روز سه شنبه به رهبری سناتور دموکرات «آلکس پادیلا» از «کالیفرنیا»  و «آنا اشو» از دیگر قانونگذاران این کشور از سران کنگره خواستند کمک‌های امنیتی به ارمنستان ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمینا» این کمک برای آوارگان لحاظ خواهد شد و قرار است روزهای آینده بررسی شود. در این نامه ۱۰ میلیون دلار کمک مالی نظامی خارجی ایالات متحده برای ارمنستان و درخواست کمک‌های بشردوستانه اختصاص داده شده تا در اختیار ارمنستان قرار گیرد.

سناتور پادیلا در این باره گفت: «حمله نظامی وحشیانه و بی‌دلیل  جمهوری آذربایجان به قره‌باغ کوهستانی در پی محاصره چندین ماهه کریدور لاچین، بحران انسانی وحشتناک ایجاد کرده و بیش از ۱۰۰۰۰۰ پناهجوی ارمنی قومی را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده است.»

قانونگذاران کنگره نسبت به تحرکات اخیر جمهوری آذربایجان و استفاده از «آذربایجان غربی» برای جنوب ارمنستان ابراز نگرانی کرده‌اند.

پایان پیام/


12012804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد پس از مذاکرات با مقامات آمریکایی، قطری و مصری در میامی، انتظار می‌رود مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه در اوایل سال ۲۰۲۶ آغاز شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ در حال فراخوانی حدود ۵۰ سفیر و دیپلمات ارشد منصوب‌شده توسط جو بایدن از پست‌های خود در سراسر جهان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد مسکو آماده است به طور رسمی تضمین دهد که قصد حمله به اتحادیه اروپا یا ناتو را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین در حال آماده‌سازی بسته تحریمی علیه افرادی است که با مجتمع نظامی-صنعتی روسیه کار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر روز دوشنبه منطقه پاپوآ گینه نو را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ با انتقاد شدید از سیاست‌های اروپا هشدار داد که ادامه روند فعلی در ۱۵ سال آینده می‌تواند سلاح‌های اتمی را بدست افراط‌گرایان بدهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی اعلام کرد که طبق ارزیابی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بخش اعظم ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان در داخل خاک کشور قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک می‌گوید انتصاب فرستاده آمریکا نشان‌دهنده علاقه مداوم ترامپ به گرینلند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل عصائب اهل حق، با اعلام حمایت قاطع از راهبرد انحصار سلاح در دست دولت، آن را مطالبه اصلی مرجعیت و لازمه تحقق «عراق قدرتمند» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن تحت فشار هزینه‌های سنگین سوخت فسیلی، مجوز نهایی فعالیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان را صادر کرد تا پس از ۱۵ سال به دوران اتمی بازگردد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است