اجتماعی 19:08 - 28 اسفند 1403
معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران، با اشاره به ارائه خدمات ماندگار در نجف، از آغاز فعالیت ستاد اربعین این استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

ارائه خدمات ماندگار در نجف/ ستاد اربعین استان تهران در سال ۱۴۰۴ فعال شد

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محسن نایبی، در حاشیه اولین جلسه ستاد اربعین حسینی (ع) استان تهران، با اشاره به حکم استاندار به عنوان رئیس این ستاد، گفت: امروز اولین جلسه ستاد اربعین حسینی در سال ۱۴۰۴ با حضور مسئولین کمیته‌های مرتبط برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه، نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اربعین سال گذشته بررسی شد تا با همدلی و همراهی، بهترین خدمات را به زائران ارائه دهیم.

نایبی با اشاره به چهار محور اصلی فعالیت‌های ستاد اربعین استان تهران، عنوان کرد: وظایف استان تهران در زمینه اعزام زائران، شامل موضوعات مرتبط با گذرنامه، ارتباطات و ترابری است. 

معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران بیان کرد: ارز دیگر اهداف ستاد، پشتیبانی از استان‌های هدف و همکاری با ستاد مرکزی اربعین برای ارائه خدمات به استان‌های هدف می‌باشد.

نایبی با اشاره به راهپیمایی جاماندگان اربعین بر ضرورت برنامه‌ریزی برای برگزاری این مراسم با شور و شوق و حضور گسترده مردم تاکید کرد. 

معاون استاندار تهران محور چهارم را خدمت‌رسانی به زائران در نجف اشرف اعلام کرد و افزود: انجام کار‌های ماندگار در مرز ایران و عراق برای ارائه خدمات دائمی به زائران نیز مورد نظر می‌باشد. 

نایبی تأکید کرد: در تمامی این محورها، تلاش می‌کنیم تا پوشش کاملی در زمینه‌های پشتیبانی، امنیتی و ترافیکی داشته باشیم، همچنین، برنامه‌ریزی‌های لازم برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین، به‌ویژه در نجف اشرف، انجام خواهد شد تا خدمات ماندگاری در مرز ایران و عراق ارائه شود.

وی در پایان با آرزوی توفیق خدمت‌گزاری برای همه دست‌اندرکاران، گفت: امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها، بتوانیم اربعین امسال را با شکوه هرچه بیشتر برگزار و رضایت زائران را جلب کنیم.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12168556
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سروری گفت: اکنون توان تولید روزانه یک واگن مترو ایجاد شده و سال آینده این ظرفیت می‌تواند دو برابر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: شناخت چالش‌ها و حل مشکلات تنها با حضور میدانی مدیران و مسئولان محقق می‌شود و مدیریت شهری در این دوره این روش را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش مبلغ کالابرگ برای سه دهک اول از ۵۰۰ هزار تومان به ۶۲۰ هزار تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به آخرین وضعیت طرح مدیریت یکپارچه شهری گفت: تا دو هفته آینده به جمع بندی می‌رسد و بعد از پایان کار آن را به مجلس ارسال خواهیم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: سیاست همسایگی و منطقه‌گرایی جمهوری اسلامی ایران، سیاستی خیرخواهانه برای منطقه و جهان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل برنامه و بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران از مشارکت فعال این بنیاد در فرآیند تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران گفت: نیرو‌های خدمات شهری و پسماند با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند. شهروندان برای گزارش موارد اضطراری با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: آلودگی‌های جاری در حوضه سد لتیان تهدید مستقیم برای منابع آب شرب استان تهران است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سومین کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر با حضور هیئتی از پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران در بغداد آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عزتی گفت: هم‌اکنون ۵۰ تا ۵۱ درصد داوطلبان این جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند و تاکنون ۶۱ هزار داوطلب جدید به مجموعه افزوده شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است