اجتماعی 19:08 - 28 اسفند 1403
معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران، با اشاره به ارائه خدمات ماندگار در نجف، از آغاز فعالیت ستاد اربعین این استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

ارائه خدمات ماندگار در نجف/ ستاد اربعین استان تهران در سال ۱۴۰۴ فعال شد

باشگاه خبرنگاران جوان ـ محسن نایبی، در حاشیه اولین جلسه ستاد اربعین حسینی (ع) استان تهران، با اشاره به حکم استاندار به عنوان رئیس این ستاد، گفت: امروز اولین جلسه ستاد اربعین حسینی در سال ۱۴۰۴ با حضور مسئولین کمیته‌های مرتبط برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه، نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اربعین سال گذشته بررسی شد تا با همدلی و همراهی، بهترین خدمات را به زائران ارائه دهیم.

نایبی با اشاره به چهار محور اصلی فعالیت‌های ستاد اربعین استان تهران، عنوان کرد: وظایف استان تهران در زمینه اعزام زائران، شامل موضوعات مرتبط با گذرنامه، ارتباطات و ترابری است. 

معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران بیان کرد: ارز دیگر اهداف ستاد، پشتیبانی از استان‌های هدف و همکاری با ستاد مرکزی اربعین برای ارائه خدمات به استان‌های هدف می‌باشد.

نایبی با اشاره به راهپیمایی جاماندگان اربعین بر ضرورت برنامه‌ریزی برای برگزاری این مراسم با شور و شوق و حضور گسترده مردم تاکید کرد. 

معاون استاندار تهران محور چهارم را خدمت‌رسانی به زائران در نجف اشرف اعلام کرد و افزود: انجام کار‌های ماندگار در مرز ایران و عراق برای ارائه خدمات دائمی به زائران نیز مورد نظر می‌باشد. 

نایبی تأکید کرد: در تمامی این محورها، تلاش می‌کنیم تا پوشش کاملی در زمینه‌های پشتیبانی، امنیتی و ترافیکی داشته باشیم، همچنین، برنامه‌ریزی‌های لازم برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین، به‌ویژه در نجف اشرف، انجام خواهد شد تا خدمات ماندگاری در مرز ایران و عراق ارائه شود.

وی در پایان با آرزوی توفیق خدمت‌گزاری برای همه دست‌اندرکاران، گفت: امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها، بتوانیم اربعین امسال را با شکوه هرچه بیشتر برگزار و رضایت زائران را جلب کنیم.

منبع: روابط عمومی استانداری تهران


12168556
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش اقدام‌های قابل توجه در ایران در حوزه حقوق بشر و شهروندی مرتبط با سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ توسط ستاد حقوق بشر منتشر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر و در رأس آنها آمریکا را آشکار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مسکن بنیاد شهید گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی وزارت صمت، ۱۵۲۳۰ خودروی جانبازان تحویل قطعی شده یا در آستانه تحویل از طریق گمرک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مسکن بنیاد شهید گفت: بر اساس آخرین آمار اعلامی وزارت صمت، ۱۵۲۳۰ خودروی جانبازان تحویل قطعی شده یا در آستانه تحویل از طریق گمرک است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی قدرت نمایی با سلاح سرد از نوع قمه در منطقه مسعودیه تهران، رئیس سازمان اطلاعات فاتب دستور دستگیری عامل شرارت را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) فراجا از برگزاری پنجمین جشنواره فرهنگی، ادبی و هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی (ع) به میزبانی این دانشگاه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فساد مسئله‌ای اجتماعی و جهانی است. ارزیابی‌های سازمان شفافیت بین‌الملل نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد کشور‌های جهان نمره‌ای کمتر از ۵۰ دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ساعاتی پیش در مورد فراخواندن یکی از فعالان اجتماعی و سیاسی نکات خلاف واقعی در فضای مجازی منتشر و همزمان در تریبون مجلس شورای اسلامی نیز نکات غیر دقیقی و اشتباهی ایراد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: فضا‌های جدیدالتاسیس بر اساس استاندارد‌های مناسب‌سازی احداث می‌شوند و ایستگاه‌های متروی مربوط به دهه‌های گذشته نیز مناسب‌سازی خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری یک پزشک‌نمای فعال در اینستاگرام خبر داد و گفت: این پرونده مربوط به فردی است که بدون داشتن صلاحیت علمی، خود را پزشک معرفی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است