اجتماعی 23:10 - 05 فروردین 1404
بخشی از کانال گلابدره واقع در خیابان شکیبایی به دنبال بارندگی شدید بامداد یکم فروردین ۱۴۰۴، دچار ریزش شد که عملیات ایمن سازی سریع به انجام رسید.

رفع خطر فوری فروریزش کانال گلابدره و ایمن‌سازی خیابان شکیبایی

باشگاه خبرنگاران جوان - هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک گفت: ریزش کانال گلابدره باعث نشست حدود ۷۰ متر از آسفالت خیابان شکیبایی و حرکت بخشی از گذرگاه شد که در دقایق اولیه حادثه، مدیران شهری منطقه یک در محل حاضر شدند و دستورات لازم برای ایجاد دیواره‌ایمنی و ایمن‌سازی مسیر صادر شد و بلافاصله سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران با اعزام ماشین‌آلات و بیل مکانیکی و تیم‌های مدیریت بحران، خدمات شهری، عوامل ناحیه و پیمانکاران عمرانی کانال‌های منطقه یک در محل حاضر شدند. 

حق‌بین افزود: با وجود شرایط نامساعد جوی، عملیات رفع انسداد کانال و ریزش برداری آغاز و به دلیل سقوط پایه‌های تیر‌های برق، عملیات جابجایی تیرها، کابل‌ها و برقراری مجدد شبکه برق‌رسانی با همکاری شرکت برق به سرعت انجام گرفت.

او گفت: ایمن‌سازی فضای آسیب‌دیده با استفاده از بلوک‌های بتنی انجام و با نصب علائم ترافیکی، ایمن‌سازی منطقه تکمیل شد و تردد در حال انجام است و عملیات عمرانی احداث دیواره بتنی و زیرسازی و آسفالت نیز در دست اقدام قرار دارد.

منبع: روابط عمومی شهرداری منطقه یک


12170725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هیئت دولت، از ارسال لایحه دوفوریتی اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ارتقای آگاهی‌های عمومی و حقوقی جامعه از وقوع بسیاری از اختلافات پیشگیری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پایتخت با تاکید بر نقش مدیریت شهری در تحقق حقوق شهروندی گفت: کاهش منابع آلاینده برای کنترل آلودگی هوا در دستور کار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: متن بیش از ۱۰۰ میلیون تصمیم قضایی با استفاده از هوش مصنوعی گمنام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رحمان علیدوست با حکم فرمانده کل انتظامی کشور به ریاست سازمان وظیفه عمومی فراجا منصوب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست جزئیات دستور رئیس‌جمهور برای توقف فعالیت ساخت و ساز و احداث پتروشیمی در میانکاله را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان عدالت اداری طی نامه‌ای موارد عدم صلاحیت رسیدگی این دیوان را به معاون فناوری اطلاعات دادگستری کل استان تهران جهت ابلاغ به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری گفت: صدور الکترونیکی گواهی حصر وراثت توسط سازمان ثبت احوال از ابتدای مرداد ماه اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران با پرداختن به قانون هوای پاک گفت: دستگاه‌هایی که موجب ترک فعل شدند بعضا محدودیت کیفری پیدا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اداره کل زندان‌های استان تهران عدم رسیدگی پزشکی و اعتصاب غذایی یا دارویی محمد نوری‌زاد صحت ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است