فرهنگی‌هنری 17:16 - 15 آذر 1403
مجموعه «چرخ گردون» از شنبه ۱۷ آذر حوالی ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو روانه آنتن می‌شود.

آغاز پخش فصل دوم مجموعه «چرخ گردون» از شبکه دو

در فصل دوم مجموعه نمایشی «چرخ گردون» به گفته سعید مرادی تهیه کننده این مجموعه نویسنده سریال تغییر کرده و نیما حسن‌نیا در مقام نویسنده حضور دارد. همچنین در کنار طنازان اصلی داستان علیرضا خمسه و حمید لولایی، چند تن از بازیگران جدید هم اضافه شده‌اند. به تعبیر تهیه‌کننده سریال، با حضور کاظم نوربخش، رابعه اسکویی و نقش‌آفرینی امیر تاجیک برای اولین بار در کنار خوانندگی تیتراژ توسط ایشان، از جمله اتفاقات جالبی است که در فصل دوم این سریال افتاده است. 

بازیگرانی همچون رابعه اسکویی، کاظم نوربخش، ستاره حسینی، سیدحسین موسوی، مهرنوش طوسی، فریده دریامج و امیر تاجیک به جمع بازیگران سریال اضافه شده‌اند. همچنین بازیگرانی همچون حمید لولایی، علیرضا خمسه، کمند امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، افشین سنگ‌چاپ، مهرداد ضیایی، آتش تقی‌پور، اکبر رحمتی، شهین تسلیمی، یوسف ملک‌زادگان، فرشاد حسینی موحد، فرزاد حاتمیان، محسن حسنی، به ایفای نقش می‌پردازند و بازیگران جوانی همچون ماهک حسینی، آیدا ابراهیمی، سهیل میرزآقایی که در «چرخ گردون ۱» حضور داشتند در این فصل هم ایفای نقش کرده‌اند.

مجموعه نمایشی «چرخ گردون» که به تهیه کنندگی سعید مرادی و کارگردانی جواد مزد آبادی در مرکز سیمرغ صدا و سیما تهیه و تولید شده است، از شنبه ۱۷ آذر شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰ میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.


12124017
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو بخش رقابتی مسابقه سینمای بین‌الملل و جلوه‌گاه شرق در جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان طیف متنوعی از فیلم‌ها است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهدای ایران اسلامی یکی پس از دیگری باعث افتخار این آب و خاک هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب به بسیجی‌ها توصیه‌های مهمی کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «پزشک دربار» از پنجشنبه ۶ آذرماه، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک بانوی بسیجی از تاثیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مسیر زندگی‌ و موفقیتش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال اکشن «سرگردان» با موضوع فساد سازمان‌یافته در ساختار سیاسی کره جنوبی از پنجشنبه ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرهنگسرای امید از برگزاری رویداد «نوجوان بدون مرز» با هدف فراهم کردن بستری برای نقش‌آفرینی بین‌المللی نوجوانان ایرانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دشتستان» سریالی است که این شب‌ها از آنتن شبکه یک در حال پخش است. این سریال زندگی شش جوان دانشجو را که هر کدام از شهری برای تحصیل به تهران آمده‌اند به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است