ورزشی 17:30 - 31 فروردین 1404
هوادار مجروح تیم فوتبال پرسپولیس شکایتش از سرخپوشان را تکذیب و بیان کرد که چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم.

بحث شکایت مطرح نیست/ چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم

باشگاه خبرنگاران جوان - در حالی که  گفته می‌شود  محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس که در جریان بازی با تیم تراکتور به علت پرتاب سنگ هواداران تراکتور نابینا شد  و از باشگاه تراکتور شکایت کرده  بود، اما این بار در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از باشگاه  پرسپولیس   به عنوان میزبان این بازی شکایت کرده و خواستار گرفتن دیه و غرامت از باشگاه «محبوب خود» شده است، اما این خبر تکذیب شد.  

هوادار مجروح پرسپولیس ضمن تکذیب این مطلب گفت: "بحث شکایت نیست؛ در متن دادخواست باید عوامل برگزارکننده از جمله باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال ذکر شوند. باشگاه پرسپولیس کاملاً در جریان این موضوع قرار دارد. راستش را بخواهید، دلیل این حجم از حملات را متوجه نمی‌شوم. چون باشگاه پرسپولیس کاملا در جریان ماجراست. حتی وکیل بنده نیز با باشگاه صحبت کرده است.

امروز خبری را منتشر کردند مبنی بر این‌که چشمم را از دست داده‌ام و مشخص شده که اصلاً قرنیه‌ای در آن وجود ندارد. چشم که چیزی نیست، من جانم را هم برای باشگاه پرسپولیس می‌دهم.

تاریخ ثبت دادخواست مربوط به ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ است، نه امروز. امروز بنده در بیمارستان بودم. واقعاً دلیل رسانه‌ای شدن این خبر را نمی‌دانم.

 هنوز هم برایم عجیب است، چون باشگاه کاملاً در جریان امور قرار دارد و در صورت وجود مسئله‌ای، حتماً به من اطلاع می‌داد. حتی امروز نیز با باشگاه صحبت کردم و تمامی موارد را توضیح دادم؛ پیش‌تر نیز یادآوری کرده بودم. "

پست محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس


12180993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از برگزاری مسابقات قهرمانی جهان در مصر، فدراسیون جهانی کاراته جدیدترین رده‌بندی را اعلام کرد که ۶ ایرانی با رتبه تک رقمی در جمع برترین‌های جهان قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ثریا آقایی در کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC)، ثریا آقایی بازیکن برجسته بدمینتون ایران به عنوان یکی از پنج عضو جدید کمیسیون ورزشکاران IOC انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC)، ثریا آقایی بازیکن برجسته بدمینتون ایران به عنوان یکی از پنج عضو جدید کمیسیون ورزشکاران IOC انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران در مراسم روز ملی تایلند شرکت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است