ورزشی 17:30 - 31 فروردین 1404
هوادار مجروح تیم فوتبال پرسپولیس شکایتش از سرخپوشان را تکذیب و بیان کرد که چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم.

بحث شکایت مطرح نیست/ چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم

باشگاه خبرنگاران جوان - در حالی که  گفته می‌شود  محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس که در جریان بازی با تیم تراکتور به علت پرتاب سنگ هواداران تراکتور نابینا شد  و از باشگاه تراکتور شکایت کرده  بود، اما این بار در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از باشگاه  پرسپولیس   به عنوان میزبان این بازی شکایت کرده و خواستار گرفتن دیه و غرامت از باشگاه «محبوب خود» شده است، اما این خبر تکذیب شد.  

هوادار مجروح پرسپولیس ضمن تکذیب این مطلب گفت: "بحث شکایت نیست؛ در متن دادخواست باید عوامل برگزارکننده از جمله باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال ذکر شوند. باشگاه پرسپولیس کاملاً در جریان این موضوع قرار دارد. راستش را بخواهید، دلیل این حجم از حملات را متوجه نمی‌شوم. چون باشگاه پرسپولیس کاملا در جریان ماجراست. حتی وکیل بنده نیز با باشگاه صحبت کرده است.

امروز خبری را منتشر کردند مبنی بر این‌که چشمم را از دست داده‌ام و مشخص شده که اصلاً قرنیه‌ای در آن وجود ندارد. چشم که چیزی نیست، من جانم را هم برای باشگاه پرسپولیس می‌دهم.

تاریخ ثبت دادخواست مربوط به ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ است، نه امروز. امروز بنده در بیمارستان بودم. واقعاً دلیل رسانه‌ای شدن این خبر را نمی‌دانم.

 هنوز هم برایم عجیب است، چون باشگاه کاملاً در جریان امور قرار دارد و در صورت وجود مسئله‌ای، حتماً به من اطلاع می‌داد. حتی امروز نیز با باشگاه صحبت کردم و تمامی موارد را توضیح دادم؛ پیش‌تر نیز یادآوری کرده بودم. "

پست محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس


12180993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی امروز به مصاف حریفانی از لیگ دسته اول و دوم می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی «الف» والیبال ساحلی ایران با غلبه بر آمریکا وارد جمع هشت تیم برتر بازی‌های المپیک ناشنوایان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران می‌گوید که با اصرار باشگاه استقلال قبول کردیم که در ورزشگاه تختی میزبان بازی جام حذفی باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون شمشیربازی ایران به ناداوری در مسابقات سابر بازی‌های کشور‌های اسلامی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دوومیدانی‌کار ایران در ماده هفتگانه موفق به کسب مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض شد تا دوومیدانی به دومین طلای خود برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی امیریان، دونده تیم ملی دوومیدانی ایران در ماده ۸۰۰ متر مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در دیدار رده‌بندی ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی موفق شد ازبکستان را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی آجرلو در خصوص شایعاتی مبنی بر مدیرعاملی در باشگاه استقلال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های ایران با صعود تیم‌های سایپا، فولاد هرمزگان و نفت‌وگاز گچساران آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی مختلفی همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است