ورزشی 17:30 - 31 فروردین 1404
هوادار مجروح تیم فوتبال پرسپولیس شکایتش از سرخپوشان را تکذیب و بیان کرد که چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم.

بحث شکایت مطرح نیست/ چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم

باشگاه خبرنگاران جوان - در حالی که  گفته می‌شود  محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس که در جریان بازی با تیم تراکتور به علت پرتاب سنگ هواداران تراکتور نابینا شد  و از باشگاه تراکتور شکایت کرده  بود، اما این بار در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از باشگاه  پرسپولیس   به عنوان میزبان این بازی شکایت کرده و خواستار گرفتن دیه و غرامت از باشگاه «محبوب خود» شده است، اما این خبر تکذیب شد.  

هوادار مجروح پرسپولیس ضمن تکذیب این مطلب گفت: "بحث شکایت نیست؛ در متن دادخواست باید عوامل برگزارکننده از جمله باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال ذکر شوند. باشگاه پرسپولیس کاملاً در جریان این موضوع قرار دارد. راستش را بخواهید، دلیل این حجم از حملات را متوجه نمی‌شوم. چون باشگاه پرسپولیس کاملا در جریان ماجراست. حتی وکیل بنده نیز با باشگاه صحبت کرده است.

امروز خبری را منتشر کردند مبنی بر این‌که چشمم را از دست داده‌ام و مشخص شده که اصلاً قرنیه‌ای در آن وجود ندارد. چشم که چیزی نیست، من جانم را هم برای باشگاه پرسپولیس می‌دهم.

تاریخ ثبت دادخواست مربوط به ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ است، نه امروز. امروز بنده در بیمارستان بودم. واقعاً دلیل رسانه‌ای شدن این خبر را نمی‌دانم.

 هنوز هم برایم عجیب است، چون باشگاه کاملاً در جریان امور قرار دارد و در صورت وجود مسئله‌ای، حتماً به من اطلاع می‌داد. حتی امروز نیز با باشگاه صحبت کردم و تمامی موارد را توضیح دادم؛ پیش‌تر نیز یادآوری کرده بودم. "

پست محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس


12180993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کاران ایران با کسب ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز به کار خود در بازی‌های کشور‌های اسلامی پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شاخه GAF فدراسیون ژیمناستیک از امکان فعالیت همه گروه‌های سنی آقا و خانم در این شاخه از ورزش ژیمناستیک خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دارنده نشان طلای جهان و المپیک با شکست نماینده جمهوری آذربایجان، سومین نشان طلای فرنگی‌کاران ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی را به نام خود ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی گفت: به خاطر شاد کردن دل مردم، خستگی و وزن کم‌کردن‌های زیاد را تحمل کردیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال سه به سه مردان ایران در نیمه نهایی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض برابر بحرین پیروز شد و به فینال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال سه به سه زنان ایران در نیمه نهایی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض برابر ترکیه شکست خورد و به فینال نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال درخواست برخی باشگاه‌های کشور، مجوز بهره‌مندی از کمک‌داور ویدیوئی در مسابقات لیگ برتر بانوان و لیگ یک آزادگان از سوی فیفا صادر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو ملی پوش شمشیربازی کشورمان از صعود به مرحله نیمه نهایی بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی باز ماندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی لبیب المپین تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان هدف از کاندیداتوری خود برای سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک، انتقال دغدغه‌های ورزشکاران به مسئولین و پیگیری جهت رفع آنها دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است