ورزشی 02:39 - 05 خرداد 1403
بازیکن پیشین تیم پرسپولیس گفت که حرف های اخیر استقلالی ها فشار را روی بازیکنان این تیم بیشتر کرده است.

عربشاهی: استقلالی‌ها فشار را روی بازیکنان خودشان زیاد کردند

ضیا عربشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص پیروزی 4 بر3 پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان اظهار داشت: از قبل مشخص بود که با توجه به شرایط استقلال خوزستان در جدول، شاگردان اوسمار نمی‌توانند به راحتی برنده باشند. بازیکنان پرسپولیس این بازی را خیلی ساده گرفته بودند و در نیمه اول هم به سختی بابت اشتباهات‌شان تنبیه شدند.

وی ادامه داد: استقلالی‌ها خیلی خوب پرسپولیس را آنالیز کرده بودند و از ضعف پرسپولیس در عمق دفاع بهره بردند. در استقلال خوزستان، آقایی‌پور و آسو رستم بازی خوبی انجام دادند و با کارهای ترکیبی که انجام می‌دادند خیلی خط دفاعی پرسپولیس را اذیت کردند.  از سوی دیگر شاگردان اوسمار به اشتباه با ذهنیت از پیش برنده بودن پا به زمین گذاشته بودند و خیلی سریع گل‌های مشابهی را دریافت کردند. در چند دهه‌ای که در فوتبال حضور دارم، چنین نتیجه‌ای را در یک نیمه برای پرسپولیس ندیده بودم.

بازیکن پیشین پرسپولیس با تمجید از تعویض‌های اوسمار عنوان کرد: در نیمه دوم شرایط به یک‌باره تغییر کرد و همه چیز به نفع سرخپوشان شد. اضافه شدن وحید امیری و محمد خدابنده‌لو تیم را رو به جلو برد، این شرایط همراه شد با بازی خوب امید عالیشاه که به کامبک پرسپولیس کمک شایانی کرد. کاپیتان پرسپولیس خیلی خوب از عقب زمین توپ می‌گرفت و به سرعت بازیکنانی مانند ترابی و ارونوف را صاحب توپ می‌کرد و همین سرعت عمل باعث می‌شد که موقعیت‌های زیادی روی دروازه استقلال خوزستان خلق شود.

عربشاهی در خصوص صدرنشینی پرسپولیس و فاصله یک امتیازی با استقلال در فاصله 2 هفته به پایان لیگ خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه چیز در اختیار پرسپولیس است. بازیکنان این تیم باید با حفظ تمرکز و انگیزه خود 2 بازی پایانی را هم پشت سر بگذارند. این‌طور نباید فکر کنیم که بازی‌های پرسپولیس سخت است یا بازی‌های استقلال راحت، در 2 هفته پایانی لیگ همه تیم‌ها برای خودشان بازی می‌کنند و نسبت به شرایط جدولی‌شان انگیزه دارند که امتیاز بگیرند. هر دو بازی آینده پرسپولیس مقابل شمس‌آذر و مس سخت است اما پرسپولیسی‌ها با روحیه‌ای که گرفته‌اند باید برنده شود. دو حریف سرخپوشان تیم‌هایی هستند که فوتبال بازی می‌کنند و پرسپولیس هم مقابل تیم‌هایی که فوتبال بازی می‌کنند همیشه خوب بازی کرده است و جای امیدواری است که نتایج لازم را به دست آورند.

وی درباره صحبت‌های جواد نکونام پس از بازی با نساجی که گفته بود جام شرافت برای ما و یک جام هم برای تیم دیگر، گفت: احترام زیادی برای نکونام قائل هستم، او بازیکن ملی ما بوده است، اما به نظر من او و دستیارانش نباید وارد این بازی‌ها شوند و بعد از هر مسابقه‌ای که نتیجه نمی‌گیرند، همه را مقصر بدانند به جز خودشان. اشتباهات داوری برای همه تیم‌ها وجود دارد اما شما که اکثر بازی‌هایتان با اختلاف یک گل و اقتصادی برنده شدید، می‌توانید طوری بازی کنید که اگر داور یک اشتباه هم داشت باز هم گل بزنید و تیم‌تان برنده شود. این صحبت‌ها بیشتر از اینکه به رقبا فشار وارد کند، باعث می‌شود استقلال وارد حاشیه و فشار روی بازیکنان خودشان وارد شود. استقلالی‌ها به جای حرف زدن و انتقاد علیه داوری‌، فوتبال بازی کنند و در زمین نشان دهند که کت تن چه کسی است. توصیه‌ای هم به اعضای تیم فوتبال پرسپولیس دارم که وارد این فضاها و حواشی نشوند و با حفظ تمرکزشان 2 بازی بعدشان را برگزار کنند تا قهرمان شوند.

انتهای پیام/


12057670
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است