اجتماعی 11:33 - 23 مرداد 1403
رییس پلیس فتای پایتخت گفت: زائران فقط از سامانه رسمی سماح برای ثبت‌نام اربعین استفاده کنند.

فقط از سامانه رسمی سماح برای ثبت‌نام اربعین استفاده کنید

سرهنگ داوود معظمی گودرزی با بیان اینکه زائران اربعین از باز کردن لینک‌های مشکوک ثبت نام خودداری کنند گفت: کلاهبرداران با ارسال لینک‌های جعلی و تبلیغات فریبنده در فضای مجازی، افراد را به سمت وبسایت‌های غیرمجاز هدایت کرده و از این طریق اطلاعات شخصی و بانکی آنها را سرقت می‌کنند.

او تاکید کرد: زائران برای ثبت نام سفر به کربلا و دریافت ویزای اربعین باید فقط از طریق سامانه رسمی سماح به نشانی www.samah.haj.ir اقدام کنند. استفاده از این سامانه رسمی تضمین‌کننده امنیت اطلاعات شخصی و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی است.

وی همچنین هشدار داد که زائران از ارسال اسکن مدارک هویتی مانند گذرنامه به افراد ناشناس و وبسایت‌های غیرمجاز جداً خودداری کنند. کلاهبرداران با استفاده از این مدارک، به راحتی می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی پیدا کنند و اقدام به سرقت هویتی کنند.

سرهنگ گودرزی با بیان اینکه قربانیان کلاهبرداری‌های اینترنتی ممکن است متحمل خسارات مالی و امنیتی جدی شوند گفت: زائران تنها از منابع معتبر برای ثبت نام و دریافت خدمات استفاده کنند و نسبت به تبلیغات و لینک‌های غیر معتبر در فضای مجازی محتاط باشند.

منبع: مهر


12082440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است