اجتماعی 09:57 - 26 شهریور 1403
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در ایام بازگشایی مدارس ترافیک صبحگاهی حدود ۳۰ درصد افزایش می‌یابد و شناورسازی ساعات کاری به بهبود جریان ترافیک صبحگاهی کمک می‌کند.

توصیه‌های پلیس راهور برای آغاز سال تحصیلی

سردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا  روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان توصیه‌های ایمنی برای آغاز فصل تحصیلی جدید، اظهار داشت: با توجه به شروع سال تحصیلی و بازگشایی مدارس پیش‌بینی می‌شود سفر‌های شهری با افزایش قابل توجهی مواجه شده و حجم ترافیک در شهر‌ها افزایش یابد، این افزایش میزان ترافیک در معابر شهری بر ساعات سفر‌های درون شهری تأثیر گذاشته و باعث کندی حرکت و طولانی شدن زمان سفر‌ها می‌شود.

به گفته او، افزایش استفاده از خودرو‌های شخصی در روند معمول ترافیک تغییر ایجاد کرده و پیش‌بینی می‌شود در ایام بازگشایی مدارس ترافیک صبحگاهی ۲۰ تا ۳۰ درصد در کلانشهر‌ها افزایش یابد و شناورسازی ساعات کاری می‌تواند کمک موثری بر بهبود جریان ترافیک صبحگاهی خواهد داشت.

رئیس پلیس راهور فراجا بهترین راهکار برای رسیدن سریع‌تر به مقصد و کاهش ترافیک در این ایام را استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی دانست و افزود: پلیس راهور به منظور تامین نظم و ایمنی تردد و روانسازی ترافیک برای ارتقا ایمتی و سهولت تردد دانش اموزان طرح ویژه ترافیکی در سراسر کشور اجرا می‌کند.

سردار حسینی تاکید کرد: رفع نواقص تابلو و خط کشی‌های اطراف مدارس و ایمن سازی معابر اطراف مدارس و بخصوص در حاشیه راه‌ها و تشدید تظارت بر عملکرد سرویس‌های مدارس از نظر داشتن مجوز، رعایت ظرفیت و مقررات رانندگی از جمله این اقدامات است.

این مقام ارشد پلیس راهنمایی و رانندگی تاکید کرد: لازم است قبل از شروع سال تحصیلی توصیه‌های مهم پلیس راهور مدنظر والدین قرار گیرد تا بدون کوچک‌ترین نگرانی و حادثه سپری شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از والدین دانش آموزان برای رساندن فرزندانشان از خودرو‌های خود استفاده می‌کنند، گفت: تجمع این خودرو‌ها در ساعت شروع و خاتمه مدارس باعث ایجاد گلوگاه‌های ترافیکی و انسداد در معابر گشته و وضعیت ترافیکی نابسامانی را ایجاد می‌کند و ازدحام و ترافیک سنگین در محدوده مدارس باعث اضطراب خود دانش آموزان نیز می‌شود.

رئیس پلیس راهور به رانندگان توصیه کرد که خودرو خود را در محل‌های مناسب و بدون ایجاد مشکل تردد برای سایر رانندگان متوقف ساخته و فرزندان خود را به داخل مدرسه هدایت کنند.

لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علائم راهور

سردار حسینی همچنین بر آشنایی دانش آموزان با علائم راهور تاکید کرد و گفت: لازم است والدین، فرزندان خود را با تابلو‌های راهنمایی و رانندگی آشنا کرده و نحوه عبور صحیح از عرض خیابان را آموزش و به صورت عملی هم با آنان تمرین کنید.

وی با بیان اینکه حتماً دانش آموزان در مسیر رفت و برگشت به مدرسه از پیاده رو استفاده کنند و از تردد در خیابان پرهیز کنند، گفت: در صورتی که فرزند شما می‌تواند خودش به تنهایی از خانه به مدرسه و از مدرسه به خانه برگردد، حتماً آموزش داده شود که فقط از گذرگاه‌های عابر پیاده و پل‌های عابر برای عبور از عرض خیابان استفاده کند.

او در ادامه اضافه کرد: در صورت استفاده فرزندتان از سرویس مدارس، مسائل مهمی مانند سوار یا پیاده شدن فقط در هنگام توقف کامل سرویس مدرسه، سوار و پیاده شدن صرفاً از درب سمت پیاده رو، بیرون نبردن سر و دست از پنجره، عدم عبور از سمت جلوی سرویس مدارس برای گذر از عرض خیابان و سایر خودرو‌های بزرگ به علت نداشتن میدان دید کافی رانندگان عبوری را در چند نوبت به کودکان آموزش دهید.

هشدار به سرویس‌های مدارس خاطی

رئیس پلیس راهور به رانندگان خاطی نیز هشدار داد و گفت: ظرفیت سرویس مدارس با توجه به نوع خودرو مشخص است و جابجایی دانش آموزان بیش از حد ظرفیت خودرو و بصورت ایستادن در سرویس مدرسه ممنوع و خطرناک است.

سردار حسینی تاکید کرد: رانندگان سرویس‌های مدارس مسئولیت خطیری برای جابجایی ایمن دانش آموزان داشته و این دسته از رانندگان الگویی برای دانش‌آموزان هستند لذا باید حتما ضمن بستن کمربند ایمنی و رعایت تمامی قوانین و مقررات رانندگی از سوار کردن بیش از ظرفیت خودداری کنند.

وی ادامه داد: از همه رانندگان عزیز تقاضا داریم در ایام بازگشایی مدارس رعایت حقوق عابرین پیاده و علی الخصوص دانش آموزان را بیشتر رعایت نمایند. از دانش آموزان نمی‌توان انتظار داشت که همه توصیه‌های ایمنی را همواره به یاد داشته باشند؛ وظیفه ماست که هنگام رانندگی در اطراف مدارس، با دقت بیشتری حرکت کنیم.


12093134
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص آلودگی هوای تهران وارد محدوده هشدار قرمز شده و در حال حاضر عدد ۱۶۵ را نشان می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار مطالب و اخباری با عنوان قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از واریز همزمان وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی و وام «حَمپاد» برای مشمولان این دوره خبر داد و تأکید کرد که پرداخت منظم و بدون توقف این تسهیلات در دستور کار صندوق قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستکاری و یا مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: جریمه تخلفات خودرو‌ها در روز‌های آلودگی هوا تا ۵۰۰ هزار تومان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تخلفات رانندگی ثبت شده تا پایان آبان امسال با کل سال گذشته برابری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاینه فنی خودرو‌هایی که ایجاد آلایندگی می‌کنند باطل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای اماکن و مشاعات ساختمانی در جریان گشت‌زنی های هدفمند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است