فرهنگی‌هنری 18:09 - 14 آذر 1400
خبر نخست بسیاری از خبرگزاری ها و روزنامه های امروز جهان درباره ویروس اُمیکرون است. سازمان بهداشت جهانی می گوید، با وجود گستردگی ویروس اُمیکرون هنوز هیچ مرگی حاصل از آن در جهان گزارش نشده است. آمریکا و استرالیا، آخرین کشورهایی هستند که از انتقال ویروس اُمیکرون، خبر می دهند.

اٌمیکرون از نگاه روزنامه‌های جهان

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ در شرح مهمترین اخبار روز یکشنبه ـ ۱۴ آذر ماه ـ می‌نویسد:



اُمیکرون بی قربانی

اٌمیکرون از نگاه روزنامه‌های جهان



دی ولت روزنامه آلمان می‌نویسد: نگرانیم در روزهای کریسمس شاهد اوج غمناک در موج کووید۱۹ در آلمان باشیم.

اکونومیست هم می‌گوید: اُمیکرون تهدید و مصیبتی است اما اینکه چقدر می‌تواند بد باشد، هنوز یک راز است.

یک ملت

اٌمیکرون از نگاه روزنامه‌های جهان



ال موندو روزنامه اسپانیایی نوشت: جو بایدن، هنوز نگاه به اوکراین دارد. می‌گوید گمان می‌کند روسیه، در آستانه ۲۰۲۲، به اکراین حمله کند.

باور بایدن این است که یکصد و هفتاد و پنج هزار سرباز در این حمله نظامی، حضور داشته باشند. با این باور، تهدیدهای تجاری میان آمریکا و روسیه، بالا گرفته است. روسیه می‌گوید، ما روس و اوکراینی یک ملت هستیم.

نگاه اکونومیست روزنامه انگلیسی، اما متفاوت است. می‌نویسد: روسیه می‌گوید وعده دیداری میان ولادیمر پوتین و جو بایدن با کنفرانس ویدیو داده شده است.

آمریکای بایدن نومیدکننده است

اٌمیکرون از نگاه روزنامه‌های جهان



لوفیگارو روزنامه فرانسه نگاهی منتقدانه به جو بایدن دارد. می‌نویسد: جو بایدن، ده ماه است که بر کرسی رئیس جمهوری آمریکا تکیه زده است. او تا به امروز بخش بزرگی از  آمریکایی‌ها را از خود نومید ساخته است.

همه‌گیری ویروس کووید، تورم، مهاجرت، سیاست‌های خارجی و اصلاحات داخلی در آمریکای بایدن نومیدکننده است. او وعده دستیابی به اقتدار آمریکا را داد، اما پس از گذشت نزدیک به یک سال، گامی به پیش بر نداشته است. در آمریکا هم او رو در رو با شکست‌های انتخاباتی است. در ویرجینیا و نیوجرسی اقتدار دموکرات ها از دست رفت.



در حاشیه خبرهای امروز آمده است:

 

بمب هفتاد ساله

وال ستریت جورنال روزنامه آمریکایی نوشت: یک بمب مانده از جنگ جهانی دوم در مونیخ منفجر شده و چهار نفر را مجروح ساخت. در یک عملیات ساخت و ساز، بمبی که بیش از هفتاد سال قدمت داشت، ناگهان منفجر شد. بمب در یک حمله هوایی از یک بمب افکن پرتاب شده، عمل نکرده و تا به امروز در نزدیکی ایستگاه اصلی قطار در مونیخ به تقریب سالم مانده بود. همه پنجره‌های ساختمان‌های اطراف بمب، فرو ریختند.

انتهای پیام


11351778
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «خانواده جدید» از ۱۰ آذر، جایگزین مجموعه «شاهزاده جامیونگ» می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط‌عمومی بیمارستان محل بستری رضا امیرخانی اعلام کرد: با توجه به کمای دارویی القاشده، سطح هوشیاری رضا امیرخانی قابل ارزیابی نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سکوی پخش برنامه «بازمانده» پس از انتشار ویدئوی بدون مجوز از ساترا توقیف شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه روی ماه این بار به یک نذر خدمت از جانب پزشکان و پرستاران پرداخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هیأت داوران دو بخش جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن «زوتوپیا ۲» محصول شرکت دیزنی با فروش خیره‌کننده ۵۵۶.۴ میلیون دلاری در نخستین آخر هفته، نه‌تنها بزرگ‌ترین افتتاحیه جهانی سال ۲۰۲۵ را رقم زد، بلکه به موفق‌ترین افتتاحیه تاریخ انیمیشن در جهان و چین بدل شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه سیزدهم جمادی‌الثانی، سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، فیلم سینمایی «ویلایی ها» از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین فراخوان سراسری کارتون و کاریکاتور «شکست ترمیم‌ناپذیر» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «ناتوردشت» راهی جشنواره باکو شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اعضای هیئت داوران بخش عکس و ویدئوی چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر، معرفی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است