اجتماعی 17:19 - 24 شهریور 1403
 استرس بی‌دلیل و کاذب می‌تواند ذهن و زندگی‌تان را مختل کند.

 شکست استرس کاذب با ۵ راهکار طلایی 

مریم کریمی روانشناس بالینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: استرس کاذب به استرسی اطلاق می‌شود که بدون وجود تهدید واقعی یا علت مشخص ایجاد می‌شود و می‌تواند تأثیر منفی بر زندگی روزمره ما داشته باشد. 

کریمی تصریح کرد:  یکی از اولین گام‌ها در مدیریت استرس کاذب، شناسایی افکار منفی و غیرواقعی است. گاهی اوقات این افکار به دلیل ترس‌های بی‌اساس یا نگرانی‌های غیرواقعی شکل می‌گیرند. تمرین کنید تا این افکار را به چالش بکشید و با منطق و واقع‌گرایی جایگزین کنید. تنفس عمیق و مدیتیشن می‌توانند به کاهش سریع استرس کمک کنند. تمرکز بر نفس و استفاده از تکنیک‌های آرام‌سازی مثل مدیتیشن یا یوگا می‌تواند ذهن را از نگرانی‌های بی‌پایه دور کند.

 او گفت: ورزش‌های منظم می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند. هنگام فعالیت بدنی، هورمون‌های استرس مانند کورتیزول کاهش می‌یابند و اندورفین‌ها که احساس خوشایندی ایجاد می‌کنند، افزایش می‌یابند. حتی یک پیاده‌روی کوتاه در فضای باز می‌تواند مفید باشد.

کریمی بیان کرد:  برنامه‌ریزی منظم و مدیریت زمان به ما کمک می‌کند احساس کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشیم و این به کاهش استرس کاذب کمک می‌کند. تعیین اولویت‌ها و تقسیم کار‌ها به وظایف کوچکتر باعث می‌شود که احساس بار ذهنی کمتری داشته باشیم.

او گفت:  در مواردی که استرس کاذب شدید و مزمن است، مشاوره با یک روانشناس یا متخصص سلامت روان می‌تواند مفید باشد. این افراد می‌توانند راهکار‌های تخصصی‌تر و مؤثرتری ارائه دهند.در نهایت، با تمرین مداوم و استفاده از روش‌های مذکور، می‌توان استرس کاذب را کنترل کرده و زندگی بهتری را تجربه کرد.

خبرنگار:عطیه رضایی


12092602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است