اجتماعی 17:19 - 24 شهریور 1403
 استرس بی‌دلیل و کاذب می‌تواند ذهن و زندگی‌تان را مختل کند.

 شکست استرس کاذب با ۵ راهکار طلایی 

مریم کریمی روانشناس بالینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: استرس کاذب به استرسی اطلاق می‌شود که بدون وجود تهدید واقعی یا علت مشخص ایجاد می‌شود و می‌تواند تأثیر منفی بر زندگی روزمره ما داشته باشد. 

کریمی تصریح کرد:  یکی از اولین گام‌ها در مدیریت استرس کاذب، شناسایی افکار منفی و غیرواقعی است. گاهی اوقات این افکار به دلیل ترس‌های بی‌اساس یا نگرانی‌های غیرواقعی شکل می‌گیرند. تمرین کنید تا این افکار را به چالش بکشید و با منطق و واقع‌گرایی جایگزین کنید. تنفس عمیق و مدیتیشن می‌توانند به کاهش سریع استرس کمک کنند. تمرکز بر نفس و استفاده از تکنیک‌های آرام‌سازی مثل مدیتیشن یا یوگا می‌تواند ذهن را از نگرانی‌های بی‌پایه دور کند.

 او گفت: ورزش‌های منظم می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند. هنگام فعالیت بدنی، هورمون‌های استرس مانند کورتیزول کاهش می‌یابند و اندورفین‌ها که احساس خوشایندی ایجاد می‌کنند، افزایش می‌یابند. حتی یک پیاده‌روی کوتاه در فضای باز می‌تواند مفید باشد.

کریمی بیان کرد:  برنامه‌ریزی منظم و مدیریت زمان به ما کمک می‌کند احساس کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشیم و این به کاهش استرس کاذب کمک می‌کند. تعیین اولویت‌ها و تقسیم کار‌ها به وظایف کوچکتر باعث می‌شود که احساس بار ذهنی کمتری داشته باشیم.

او گفت:  در مواردی که استرس کاذب شدید و مزمن است، مشاوره با یک روانشناس یا متخصص سلامت روان می‌تواند مفید باشد. این افراد می‌توانند راهکار‌های تخصصی‌تر و مؤثرتری ارائه دهند.در نهایت، با تمرین مداوم و استفاده از روش‌های مذکور، می‌توان استرس کاذب را کنترل کرده و زندگی بهتری را تجربه کرد.

خبرنگار:عطیه رضایی


12092602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلای دادگستری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، به همراه ۱۰۵ نفر از قضات و همکاران قضائی خود از ۵ زندان استان تهران بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است