سیاسی 21:05 - 28 شهریور 1403
سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: بیشترین بازرسی‌های دوره‌ای توسط آژانس از ایران صورت می‌گیرد.

کمالوندی: بیشترین بازرسی‌های دوره‌ای آژانس از ایران انجام می‌شود

عصر امروز (چهارشنبه، ۲۸ شهریورماه) دیدار و نشستی میان بهروز کمالوندی معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی با مدیرکل وزارت خارجه ایتالیا در حاشیه شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین برگزار شد. 

کمالوندی گفت: سیاه‌نمایی‌های رسانه‌ای که از یک مبدا خاص انجام می‌شود؛ نباید حقیقت را وارونه جلوه دهد.

معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: از یک کشور دوست مانند ایتالیا انتظار می‌رود که در جمع کشور‌های اروپایی، مواضع ایران را مورد اشاره قرار دهد.

 

وی با اشاره به سخنرانی رییس سازمان انرژی اتمی ایران شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین افزود: بیشترین بازرسی‌های دوره‌ای توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران صورت می‌گیرد که با توجه به شفافیتی که برنامه هسته‌ای ایران دارد، سیاه‌نمایی‌ها و اخبار منتشر شده در این زمینه هیچ‌گونه سودی ندارد.

 

مدیر کل وزارت خارجه ایتالیا نیز در این جلسه گفت: روابط ایران و‌ایتالیا تاریخی است و سیاست ایتالیا همواره مبتنی بر صلح و‌امنیت و کاهش تنش‌ها بوده است بنابراین ما با درک موضع ایران تلاش خواهیم کرد که مواضع ایران را در جمع کشور‌های اروپایی مطرح کنیم. 

توسعه همکاری هسته‌ای ایران و روسیه

همچنین عصر امروز جلسه‌ای میان هیات ایرانی به سرپرستی بهروز کمالوندی معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران با رییس و مسوولان موسسه تحقیقاتی دوبنای روسیه صورت برگزار شد.

در این دیدار در زمینه همکاری‌های علمی و فناوری در حوزه‌های مختلف صلح‌آمیز هسته‌ای در قالب‌های مختلف چند جانبه، دو جانبه و پروژه‌ای گفتگو‌هایی صورت گرفت و مقرر شد با انجام دیدار‌های متقابل، حوزه‌های مورد علاقه برای همکاری مشخص و تعیین شود.


12094171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در پایتخت لبنان با «شیخ علی الخطیب» دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه ایران با وزیر اقتصاد لبنان در پایتخت این کشور دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است