بهداد سلیمی: سخت‌ترین تصمیم دوران ورزشی‌ام را گرفتم

سرمربی جدید تیم ملی وزنه‌برداری بزرگسالان گفت: خسته نباشید می‌گویم به نواب نصیرشلال و کادر پرتلاشش که از ابتدای سال گذشته برای تیم ملی وزنه‌برداری زحمت کشیدند.

بهداد سلیمی: سخت‌ترین تصمیم دوران ورزشی‌ام را گرفتم

بهداد سلیمی، سرمربی جدید تیم ملی وزنه‌برداری بزرگسالان در اولین گفتگوی خود در سمت جدید گفت: قبل از هر چیز می‌خواهم از اعضای محترم کمیته فنی و شخص دکتر سجاد انوشیروانی که به بنده اعتماد کردند و من را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کردند تشکر می‌کنم. خسته نباشید می‌گویم به نواب نصیرشلال و کادر پرتلاشش که از ابتدای سال گذشته برای تیم ملی وزنه‌برداری زحمت کشیدند و اتفاقات خوبی را رقم زدند. همچنین رخصت می‌طلبم از بزرگان رشته وزنه‌برداری در مسئولیت جدید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ قهرمان جهان و المپیک با اشاره به اینکه پذیرش مسئولیت سرمربیگری تیم ملی یکی از سخت‌ترین تصمیمات او در دوران ورزشی اش بود، افزود: بی شک سرمربیگری در تیم ملی وزنه‌برداری مسئولیت سنگینی است، چراکه موفقیت یا عدم موفقیت فدراسیون پرافتخار وزنه‌برداری، قبل از هر چیز با نتایج تیم ملی بزرگسالان سنجیده می‌شود و ما باید سخت تلاش کنیم تا نتایجی که به دست می‌آید در سطح انتظارات بالای مردم از رشته مدال آور وزنه‌برداری باشد. قرارداد من با فدراسیون وزنه‌برداری تا پایان بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن خواهد بود و با توجه به پایان دوره ریاست فدراسیون در آن مقطع، ادامه همکاری منوط می‌شود به عملکرد ما و آینده مدیریتی فدراسیون.

سلیمی درباره دستیارانش نیز گفت: علی جباری انتخاب من بود برای حضور در تیم ملی، اما طی صحبتی که با دکتر انوشیروانی داشتم، شاخص‌هایی را در نظر گرفتیم تا دیگر مربی تیم ملی بزرگسالان، پس از همفکری با رئیس فدراسیون انتخاب و معرفی شود. من در جلسات کمیته فنی برنامه زمانبندی خود را ارائه کردم و با توجه به در پیش بودن رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان آسیا و مسابقات مهمی چون بازی‌های کشور‌های اسلامی و رقابت‌های جهانی بزرگسالان در نروژ، قصد داریم از اواسط بهمن اردو‌های تیم ملی را آغاز کنیم. اولویت نخست ما در تیم ملی کسب نتایج خوب در بازی‌های کشور‌های اسلامی و رقابت‌های جهانی است و بعد از آن برای ساختن یک تیم آماده جهت حضور در بازی‌های آسیایی حرکت می‌کنیم. در این مسیر با توجه به اینکه بسیاری از نفرات ما در رده سنی جوانان هستند، قصد داریم با هماهنگی کادر فنی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان، به جوان‌تر‌ها بیشتر میدان بدهیم تا انشالله یک تیم جوان و پر امید را در ناگویا روی تخته بفرستیم. امیدوارم با دعای خیر مردم و حمایت مسئولان، در این مسئولیت بزرگ سربلند باشیم.

سلیمی در پایان درباره انتخاب سهراب مرادی به عنوان سرمربی تیم‌‍‌های ملی نوجوانان و جوانان گفت: من خودم عضو کمیته فنی بودم و زمانی که نام سهراب مرادی مطرح شد همه استقبال کردیم از حضور این قهرمان بزرگ و عنوان دار. او طی سال‌های اخیر در زمینه مربیگری هم فعالیت داشته و با تجربیاتی که از دوران قهرمانی اش دارد، می‌تواند در مسئولیت جدید موفق باشد. شک ندارم با یک تعامل خوب بین ما و کادر فنی جوانان و نوجوانان، شاهد بهترین عملکرد و بالاترین بازدهی از جوانان آینده‌دار وزنه‌برداری کشور خواهیم بود.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان با انتقاد از تصمیم داوری در دیدار این تیم مقابل استقلال تهران، این اتفاق را شوکی به تیمش دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نفرات برتر مسابقات دستجات آزاد کشوری اسکیت سرعت بانوان در پیست آزادی معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا زارع با قهرمانی در دوی ۲۰۰ متر کلاس T۳۵ و ثبت رکورد جدید آسیا و بازی‌های پاراآسیایی، دبل طلایی خود را در ناگویا تکمیل کرد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» امیرحسین اسفندیار با ثبت سرویس ۱۲۱ کیلومتری در لیگ والیبال لهستان، بالاتر از ستارگانی چون ویلفردو لئون و ران تاکاهاشی ایستاد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» رتبه ششم ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا، در مقایسه با نایب‌قهرمانی هانگژو، در شرایطی رقم خورد که تغییر رشته‌ها، کاهش فرصت‌های مدالی و شرایط متفاوت آماده‌سازی، مقایسه مستقیم دو دوره را دشوار کرده است.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» جدال حساس این هفته لیگ برتر هندبال کشور در سالن تربیت کرمان برگزار شد و استقلال کازرون، مدافع عنوان قهرمانی، در خانه مس کرمان، نایب‌قهرمان فصل گذشته، به برتری ۳۰ بر ۲۵ دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال خیبر موفق شد در دیداری خارج از خانه گل گهر را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم و ذوب‌آهن با نتیجه تساوی به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو امروز به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو امروز به مصاف هم رفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است