اجتماعی 17:26 - 30 فروردین 1403
تفاهم‌نامه کمیته سه جانبه قضایی مقابله با تروریسم بین ایران، عراق و سوریه برای مقابله با تروریسم به امضا رسید.

امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه

در دومین روز نشست نخستین کمیته مشترک قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران و عراق و سوریه با هدف مقابله با اقدامات تروریستی و گروهک‌های تروریستی به ویژه گروهک تروریستی داعش، تفاهم‌نامه این کمیته به امضای کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه، قاضی حسن الشاش، رئیس دیوانعالی سوریه و قاضی لیث جبر، رئیس سازمان نظارت قضایی عراق رسید.

غریب آبادی درباره موارد تفاهم شده میان سه کشور، گفت: گسترش همکاری‌های سه جانبه حقوقی و قضایی از طریق تبادل مستمر اطلاعات و تجربیات، کشف جرائم و تعقیب متهمان، مستندسازی جرائم ارتکاب یافته، تعقیب و استرداد و مجازات عوامل گروهک تروریستی داعش و حامیان آنها و دفاع از حقوق قربانیان در محاکم ملی و بین‌المللی، معاضدت قضایی در قلمرو سه کشور، اقامه دعوا و طرح شکایت در محاکم خارجی علیه گروهک‌های تروریستی و حامیان آنها، شناسایی رهبران و عناصر اصلی گروهک‌های تروریستی و قرار دادن نامشان در فهرست تروریستی سازمان ملل و تعقیب قضایی مباشران، شرکا و معاونان تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق، از مهم‌ترین موارد ذکر شده در این تفاهم‌نامه است.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه تصریح کرد: همچنین در این تفاهم‌نامه مقرر گردید نسبت به تشکیل کارگروه مشترک مستندسازی اقدامات تروریستی ارتکابی از سوی گروهک‌های تروریستی در سه کشور، امکان سنجی تشکیل دادگاه مشترک رسیدگی به جنایات ارتکابی گروهک‌های تروریستی برابر با قوانین سه کشور و تبادل اسناد و اطلاعات مربوط به جنایت تروریستی فرودگاه بین‌المللی بغداد که منجر به شهادت حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهانشان شد و تعقیب قضایی عاملان این جنایت، اقدام عاجل از سوی اعضای این کمیته به عمل آید.

منبع: ایسنا


12048519
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرآیند ثبت‌نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۵ آذر در سامانه «حج من» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امداد و نجات گفت: آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های دیزمار با ورود فوری نیرو‌های امدادی و پشتیبانی هوایی در حال مهار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: نظام بازنشستگی ایران دیگر نه تنها پایدار نیست، بلکه چالش‌زا برای دولت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان گفت: برای شنبه (۸ آذر) وضعیت پایداری هوا وجود دارد و احتمالا جمعه یا شنبه جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت تعطیلی تشکیل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران گفت: آتش‌سوزی لوله‌های پلی‌اتیلن کنار خیابان در بزرگراه یادگار، با خسارت به چند خودرو و سقف منازل ویلایی، بدون تلفات جانی مهار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان از مردم خواست که با توجه به شرایط آلودگی هوا تهران از سفر‌های درون‌شهری غیر ضرور پرهیز کنند تا علاوه بر کاهش مخاطرات آلودگی برای خود مردم، آلاینده‌های متحرک اعم از خودرو‌ها و موتور سیکلت‌ها نیز کاهش یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خلبانان امدادگر تلاش زیادی برای مهار آتش جنگل‌های الیت انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ پیشنهادی شرکت بیمه‌گر بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی نسبت به سال قبل رشد ۸۰ درصدی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش از ازدواج، انسان باید به بلوغ فکری و روحی لازم رسیده باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بسیج قوه قضائیه اعلام کرد: با ۱۷ هزار نیروی سازمان‌یافته، نقش فعال در مقابله با تهدیدات و اجرای برنامه‌های تحول دستگاه قضا داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است