وبگردی 14:21 - 02 فروردین 1404
نهاد قضایی آمریکا یک کارگردان را متهم به کلاهبرداری ۱۱ میلیون دلاری از این شرکت برای ساخت سریالش کرده است.

کلاهبرداری آقای کارگردان از نتفلیکس!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال تلگرامی علم و فناوری در پستی به اتهام کلاهبرداری یک کارگردان آمریکایی از شرکت نتفلیکس برای ساخت سریال برای این شرکت اشاره کرد نوشت:

کارگردان یک مجموعه با اتهام کلاهبرداری ۱۱ میلیون دلاری از نتفلیکس مواجه شد.

نهاد قضایی آمریکا به‌تازگی کارگردان یکی از مجموعه‌های نتفلیکس را متهم به کلاهبرداری از این شرکت از طریق دریافت بودجه ۱۱ میلیون دلاری برای ساخت سریال خود کرده است.

کارگردان نام‌برده، به اتهام کلاهبرداری، پولشویی و چندین مورد تخلف مالی دیگر، مورد پیگرد قضائی قرار گرفته است. در متن دادخواست، اشاره شده است که وی در طی سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ مبلغ ۴۴ میلیون دلار را از یک شرکت استریم محتوا (یعنی نتفلیکس) برای تولید ۱۳ اپیزود، دریافت کرده؛ اما این مبلغ هم برای اتمام فرایند ساخت کافی نبوده است. 

ظاهراً آقای اریک رینستش در ادامه به مدیران نتفلیکس اعلام کرده است که نتوانسته با بودجه از پیش تعیین شده،‌ روند ساخت مجموعه خود با نام اصلی White Horse را به اتمام برساند و برای همین، تقاضای دریافت ۱۱ میلیون دلار دیگر کرده است. پس از دریافت این مبلغ در مارس ۲۰۲۰، او ۱۰.۵ میلیون دلار در حساب یک کارگزاری قرار داده است که تنها پس از گذشت ۲ ماه، نصف این مبلغ را دست داده است.


12169651
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ در حال بررسی راه‌هایی برای تشویق به افزایش زادوولد است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در مراسم روز ملی دعا، دونالد ترامپ با تأسیس کمیسیونی برای آزادی مذهبی، اظهارات بحث‌برانگیزی درباره جدایی دین و دولت مطرح کرد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» سیمین دانشور، امام را از همان سال‌های مبارزات پیش از انقلاب می‌شناخت و لا‌به‌لای نامه‌های رد و بدل شده میان او و جلال، نام «آیت‌الله خمینی» هم دیده می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» آسیب‌پذیری در برابر اطلاعات نادرست تحت تأثیر عوامل مختلف اجتماعی، روانی و جمعیتی است و هیچ‌کس مصون نیست.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» تحریف کاری کرده که تصویر ایران با کشورهای دیگر غرب آسیا که از نظر فناوری و علمی، واجد پیشرفت یا صاحب تولید نیستند، تمایز و تفاوتی نداشته باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» «بانک سپه»، این روزها به یکصدمین پله عمر خود گام نهاد و این برای نهاد بانکداری ایرانی، حتما اتفاق مهم و مؤثری به حساب می‌آید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» کوه الذرواء در جنوب پارک «ملک فهد» واقع در استان نجران، از مهم‌ترین گنجینه‌های تاریخی هنر اسلامی اولیه به شمار می‌رود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظام پزشکی گفت: برخی داروخانه‌ها توسط غیرپزشکانی اداره می‌شوند که برای افزایش سود، درصدهایی را به پزشکان پیشنهاد می‌دهند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» چت‌بات‌ها ابزاری قدرتمند در زندگی روزمره‌ هستند، اما ممکن است حریم خصوصی افراد را به خطر بیندازد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شناسایی سلیقه‌ی موسیقایی مردم سخت است؛ اما با ابزارهایی ۲۰ موسیقی احتمالاً پرمخاطب ۱۴۰۳ را شناسایی کرده‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است