فرهنگی‌هنری 12:28 - 20 مهر 1403
علی نصیریان؛ بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما به تماشای نمایش «دردنوشان» به روایت عمار تفتی نشست.

علی نصیریان به تماشای «دردنوشان» نشست/ نمایشی که روح انسان را تازه می‌کند

به نقل از روابط عمومی نمایش، علی نصیریان بازیگر پیشکسوت شب گذشته پس از تماشای نمایش «دردنوشان» به روایت عمار تفتی گفت: من این کار را بسیار ستایش می‌کنم. مردم باید به تماشای این اثر بنشینند و با مفاهیم انسانی، شعر سعدی و موسیقی زیبای آن آشنا شوند. خود من در تئاتر‌ها از موسیقی استفاده می‌کردم و خودم هم در تئاترهایم آواز می‌خواندم، به این دلیل که موسیق باب طبع ایرانی است. همه ما اگر یک کاری با موسیقی و شعر و آواز همراه باشد آن را دوست داریم و با طبع ما جور است.

این پیشکسوت بازیگری ادامه داد: استفاده‌ای که عمار تفتی از این موسیقی برای نمایش خود کرده، بسیار زیبا است. امیدوارم تماشاچی بیاید و این نمایش را ببیند چراکه روح انسان را تازه می‌کند و مانند آبی است که به گیاه داده‌اند.

علی نصیریان بیان کرد: در اصل فرهنگ و هنر به جامعه روحیه می‌دهد و جامعه به این نوع نمایش‌ها نیاز دارد. مردم باید بیایند و ببینند و هوای تازه‌ای بخورند، شعری را بشنوند، به موسیقی آن گوش بسپارند و اجرای تازه‌ای را تماشا کنند. «دردنوشان» از انسان و دردهایش صحبت می‌کند.

گفتنی است؛ روایت-موسیقی «دردنوشان برای سعدی» با محوریت سایکودرام و گروه درمانی روایتی از عمار تفتی است.

گروه تولید این نمایش عبارتند از: طراح، نویسنده و کارگردان: عمار تفتی، آواز: نوید نوبخت، دکلماتور و نوازنده دف: مبینا منصوری، نوازنده کمانچه: مهشاد هاتف، طراح صدا: ارشام مؤدبیان، طراح پوستر: مرضیه رشیدی، ساخت تیزر: نیما محسنی، تصویربردار: مسعود عبدی، منشی صحنه، نور و صدا: لیلا نصیریان، خوشنویس و دستیار کارگردان: عالم صبور، عکاس: پیام احمدی کاشانی، راوی: عمار تفتی.

این نمایش مهرماه ١۴٠٣ هر شب ساعت ١٩ در خانه نمایش دا روی صحنه می‌رود. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.


12103190
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «آقای وزیر»؛ محصول خانه تولیدات جوان آرمان مرکز سیمرغ با روایت زندگی و مجاهدت‌های شهید حسین امیرعبداللهیان، امشب ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در این مطلب چگونگی نزول آیه ۳۳ سوره احزاب شرح داده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تازه‌تولید «بی‌قرار» با محوریت نقش محوری امام خمینی (ره) در شکل‌گیری نهضت اسلامی، به روایت تاریخی وقایع منتهی به انقلاب اسلامی ایران می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «ونوس» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی مصطفی شبان، موفق به دریافت تندیس جشنواره و لوح تقدیر از ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس رسام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اولین قسمت از سریال «ادوارد عزیز» در ژانر درام محصول ۲۰۲۳ آمریکا شنبه ۱۰ خرداد ساعت ۲۳ پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد «ایران جان» رسانه ملی که چند روزی از آغاز به‌کارش می‌گذرد، ارائه تصویری همه‌جانبه از ایران را در دستور کار قرار داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: موسسه اطلاعات به اعتبار ۱۰۰ سال فعالیت و نیم قرن مدیریت مرحوم آقای دعایی، توانست برای خود مکتب اخلاقی و مکتب رسانه‌ای پدید آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام کرد: فیلم‌سازانی که در ساخت آثار خود از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، باید هنگام ثبت‌نام، گزینه مربوطه را علامت بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «جادوی روز تولد» کاری از عطا مقیمی است که با پیام حمایت خانواده از استعداد‌های کودکان و نوجوانان روی صحنه اجرا است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «روح‌الله» روایت مستند زندگی امام خمینی (قدس سره) است که توسط هادی حکیمیان به نگارش درآمده و تازه‌ترین تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب ۱۱ خرداد رونمایی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است