اجتماعی 17:06 - 20 شهریور 1403
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از مرکز فعالیت زنان و کودکان چینگدائو بازدید کرد.

بازدید بهروزآذر از مرکز فعالیت زنان و کودکان چینگدائو

زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در نخستین روز ورود به چینگدائو با هدف شرکت در اجلاس مجمع زنان سازمان همکاری شانگهای، به ریاست دوره‌ای چین و به دعوت رییس فدراسیون زنان چین، در جریان فعالیت‌های مرکز زنان و کودکان شهر چینگدائو قرار گرفت.

این مرکز که متشکل از ۱۲ واحد ارتقاء مهارت است، به کودکان و خانواده‌ها نحوه عملکرد صحیح را در مواجهه با حوادث و سوانح و بحران‌ها آموزش داده و زنان با روش‌های کارگاهی و عملیاتی ساده و شبیه‌سازی شده، آموزش کمک‌های اولیه، اطفاء حریق، آشنایی با علائم راهنمایی و رانندگی و… را حین بازی و فراغت می‌آموزند. این مرکز ذیل ایده "خانواده خوشبخت" قرار دارد و ابزاری برای تحقق آن است.

آموزش صنایع دستی، خوشنویسی، ساز‌های سنتی چین، پخت غذا‌های ساده و نظایر آن، مهارت‌هایی هستند که کودکان به تنهایی یا در کنار مادر آموزش می‌بینند و همزمان مادر نیز از آموزش‌های مورد علاقه خود بهره‌مند می‌شود. رسیدن به خانواده‌ای دوستدار محیط زیست، اهل ورزش و امن، از مولفه‌های خانواده خوشبخت در این مرکز معرفی شدند. 

معاون رئیس جمهور نیز ضمن اشاره به توانمندی‌ها و اقدامات مشابه کشورمان در عرصه آموزش به کودکان و خانواده‌ها، برای تبادل تجربیات بین دو کشور در این حوزه اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، لازم به ذکر است اجلاس مجمع زنان شانگهای با موضوع "توانمندسازی دیجیتال و مشارکت اقتصادی زنان" از ۲۰ تا ۲۲ شهریور ماه سال جاری به میزبانی چین در شهر چینگدائو برگزار می‌شود.


12091410
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پلیس راهور تهران بزرگ و معاونین حمل و نقل و ترافیک مناطق مختلف شهرداری تهران با هدف تمهیدات ترافیکی طرح استقبال از مهر، بازگشایی مدارس و بحث حمل و نقل عمومی برای آمادگی مهر ماه در پلیس تهران بزرگ؛ جلسه مشترک برگزار کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای فاز دوم طرد اتباع غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: طرح به زودی اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت نباید امور مربوط به حمل بار را انجام دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود خودرو و موتور به سطح گلزار شهدا در بهشت زهرای تهران، در روز‌های پنجشنبه و تعطیل این هفته در تمامی ساعات شبانه‌روز به طور موقت «ممنوع» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است