ورزشی 18:36 - 01 اردیبهشت 1403
مسئول مسابقات سازمان لیگ گفت: بحث مربوط به تعیین تیم قهرمان در صورت تساوی امتیازها با توجه به بازی رو در رو را قبل از فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

مهدی: دستورالعمل بازی رو در رو را قبل از شروع فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم

سهیل مهدی مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال درمورد نشست امروز مسئولان سازمان لیگ با مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: برای ما جای تشکر دارد که ریاست فدراسیون و رئیس مجمع سازمان لیگ در این سازمان حضور یافتند. همواره در خدمت بهاروند و کشوری‌فرد درمورد مباحث مربوط به برگزاری مسابقات هستیم. باید برخی مسائل را به گمانه زنی می‌گذاشتیم و یکی از این موارد مرتبط به زحمات همکاران ما در نقل و انتقالات و روابط عمومی است. باید پس از اتمام این فصل، فصل بعد را بهتر از فصل بعد آغاز کنیم.

او افزود: از این رو برخی موارد کلان مدنظر ریاست فدراسیون و رئیس سازمان لیگ بود مورد بررسی قرار داده و نکات مهم به ما منتقل شد. موظف هستیم در این رابطه برنامه‌ریزی خود را دقیق‌تر کنیم تا فوتبال بهتری را به خانه‌ها ببریم.

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ درپاسخ به این سوال که چرا مصوبات ابلاغی به باشگاه‌ها در همان ابتدا رسانه‌ای نمی‌شود تا مانند بحث مربوط به تعیین تیم قهرمان در صورت تساوی امتیاز‌ها حاشیه‌ساز نشود، توضیح داد: نمی‌دانم چرا حاشیه به وجود می‌آید. روز اولی که لیگ شروع نشده و هیچ تیمی به زمین نرفته، این دستورالعمل به باشگاه‌ها ابلاغ شد. اگر مورد یا موضوعی بود، باید همان زمان درباره‌اش بحث می‌شد. خوشبختانه در آبان سال گذشته این مصوبه و برخی موارد مهمی که در طول فصل باید به آن پرداخته شود، به باشگاه‌ها یادآوری کردیم. مثلا گفتیم دستورالعمل رنگ لباس به چه شکلی باید رعایت شود. یا باید با کمتر از ۳ ملی‌پوش در مسابقات شرکت کنید.

مهدی ادامه داد: نکات مهم و کلیدی دستورالعمل برگزاری مسابقات را ابتدای فصل به تمام باشگاه‌ها به شکل تیتروار و در قالب یادآوری اعلام می‌کنیم. در این دستورالعمل این نکته نیز ذکر شده بود امسال بنابر تفسیر کمیته تدوین مقررات چه نکاتی درمورد بازی رو در رو وجود دارد. این موضوع یک مصوبه بود که نیاز به مصوبه داشت. در کل دنیا همین شرایط است. کمیته تدوین مقررات این کار را انجام داد و ما هم در ابتدای فصل به باشگاه‌ها ابلاغ کردیم.

او خاطرنشان کرد: مجدد به واسطه مهم بودنش در آبان آن را به باشگاه‌ها تاکید کردیم، اما اکنون که به پایان فصل نزدیک می‌شویم با توجه به بحث‌های مربوط به هواداران و چالش‌های شیرین رسانه‌ای به آن پرداخته شده است. تصمیمی را برای تیمی نگرفتیم. قبل از شروع لیگ یک موضوع مصوب را به باشگاه‌ها اعلام کردیم در شرایطی که هیچکس نمی‌دانست جدول چه شرایطی دارد یا بازی رو در روی تیم‌ها به چه شکل است.


12049099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵ به صورت مستقیم از تلویزیون پخش خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال با ویلچر مردان ایران با شکست برابر ژاپن به دیدار رده بندی مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه را پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیجریه با کسب پیروزی مقابل گابن در وقت‌های اضافه، به مرحله نهایی پلی‌آف قاره آفریقا برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا صعود کرد، اما کامرون با شکست مقابل جمهوری دموکراتیک کنگو بخت صعود را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایتالیا با وجود پیروزی پرزحمت مقابل مولداوی همچنان در مسیر پلی‌آف‌ قرار دارد اما صعود فرانسه به جام جهانی قطعی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس می‌گوید که برای هاشمیان احترام قائل هستم، اما سرمربیگری او در پرسپولیس زود بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که تیم کیپ ورد با برنامه‌تر و روان‌تر از تیم ملی فوتبال در تورنمنت العین امارات بازی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که بازی با تیم ملی مصر در تورنمنت العین امارات تجربه متفاوتی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته فنی فدراسیون کاراته گفت: تیم ملی کاراته با کسب نتایج درخشان قهرمان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نروژ پس از پیروزی ۴-۱ مقابل استونی، تقریباً بلیط‌های سفر به جام جهانی در آمریکا، مکزیک و کانادا تابستان آینده را رزرو کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیر قلعه‌نویی بعد از صعود تیم ملی به فینال تورنمنت العین گفت: از کمک و انتقاد از تیم ملی استقبال می‌کنم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است