اجتماعی 13:20 - 24 مرداد 1403
رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان خواست که از مراجعه مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه برای دریافت گذرنامه زیارتی خودداری کنند.

افراد برای دریافت گذرنامه زیارتی به صورت حضوری مراجعه نکنند

 محمد حیدری سیرت رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان دریافت گذرنامه زیارت خواست که از مراجع مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند و درخواست خود در این زمینه را در سامانه‌ها «سخا» یا «پلیس من» ثبت کنند.

محمد حیدری سیرت در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینکه کسانی که گذرنامه آنها بالای ۶ ماه اعتبار داشته باشد، می‌توانند به عراق تردد کنند و احتیاجی به دریافت گذرنامه جدید ندارند، خاطرنشان کرد: اتباع خارجی نیز که به صورت قانونی در ایران حضور دارند از طریق دفاتر کفالت می‌توانند اقدام به دریافت برگه عبور کنند.

این مقام مسئول در فراجا با بیان اینکه مشمولان غیر غایب نیز می‌توانند از طریق سامانه سخا مجوز عبور دریافت کنند، تاکید کرد: مشمولان غایب امکان دریافت گذرنامه ندارند.

وی با بیان اینکه ما در دفاتر صدور گذرنامه طی ۷۲ ساعت گذرنامه‌های ثبت شده را صادر می‌کنیم و به پست ارائه می‌دهیم، اظهار کرد: بنابراین از متقاضیان درخواست می‌کنیم که مراجعه حضوری به دفاتر گذرنامه نداشته باشند. د

حیدری همچنین با بیان اینکه تاکنون نهصد هزار نفر از طریق سامانه‌های اعلام شده اقدام به ثبت درخواست برای دریافت گذرنامه کرده‌اند و سامانه‌های موجود در این زمینه دچار مشکل نیست، خاطرنشان کرد: حتماً ثبت نام کنندگان در این سامانه‌ها برای دریافت به موقع گذرنامه، مشخصات فردی خود و همچنین آدرس پستی شأن را به صورت دقیق و کامل در این سامانه‌ها ثبت کنند؛ و وی همچنین تاکید کرد: گذرنامه زیارتی ۵ سال اعتبار دارد.


12082877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از حمایت کامل و ارائه خدمات ویژه شهرداری تهران به مردم آسیب‌دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در نشست قرارگاه مردمی ایران با حضور در مناطق ۶، ۴، ۲، ۱ از حمایت کامل و ارائه خدمات ویژه شهرداری تهران از مردم آسیب‌دیده جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: طبق گزارشات مردمی و اعلام معتمدین محلات، تعداد اتباع در برخی مناطق کاهش پیدا کرده، اما چون ساماندهی آنها به تازگی آغاز شده، باید زمان بگذرد تا ببینیم وضعیت به چه شکل خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور خبرنگاران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح «خانواده ایران» با نمایش تصاویر خانواده‌هایی که اعضای آنها در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، در سطح شهر تهران اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: انجام عمل‌های زیبایی توسط افراد غیر متخصص در مراکز جراحی یا کلینیک‌های غیر مجاز موجب نگرانی جامعه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که متهم است برای دفاع از خود و نامزدش مرتکب قتل شده در دادگاه از خود دفاع کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمپین «ایران‌یار» با هدف ارتقای سلامت روانی و همدلی اجتماعی در دوران بحران، با مشارکت متخصصان و انتشار محتوای آموزشی راه‌اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید از تعطیلی ۱۱ هزار و ۶۸۰ واحد تولیدی جلوگیری و به حفظ ۵۲۹ هزار و ۷۲۸ فرصت شغلی کمک کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از دادسرای امور جنایی (ویژه قتل) پایتخت بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است