وبگردی 11:26 - 28 بهمن 1403
آن‌ها که می‌خواهند ما نباشیم، کور خوانده‌اند.

بار دیگر دعوت شده‌ایم به خسته شدن برای خدا

باشگاه خبرنگاران جوان - «حسین پاک»؛ خبرنگار در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس پس از نزدیک به ۱۸ ماه از حضور در مناطق جنگی لبنان و با اشاره به تنش‌های اخیر در فرودگاه بیروت نوشت:

این روزها، ما در لبنان، پس از یک سال و نیم جنگ، بار دیگر دعوت شده‌ایم به خسته شدن برای خدا.

سال‌ها به سیر تکامل مقاومت فکر می‌کردم؛ به جنگ‌هایی که ندیده‌ام، به بیروت ۱۹۸۲، به هواپیماهایی که مقتدایم مغنیه روی زمین نشاند و به آن چندصد تابوت فرانسوی و آمریکایی (مارینز). به کمین انصاریه و خیام، به عملیات کم‌نظیر وعد الصادق.

 حال که به عقب بازمی‌گردم، می‌بینم نمونه‌ای از این‌ها را در ۵۰۰ روز گذشته زیسته‌ام؛ سختی‌هایی که جوان را پیر می‌کند، چشیده‌ام. ما امروز در بیروت، جنوب و بقاع هم غزه‌ایم، هم صنعا. جز خدا و آن مرد ساکن خیابان فلسطین و مردانش، کسی را نداریم.

مردم اینجا خیلی بیشتر حالشان با پرچم سه‌رنگ گل می‌شود تا پرچم گل‌در‌وسط. اما تاریخ ما می‌گوید، پس از پیوند انقلاب اسلام با ایران، هیچ مظلومی را ناامید نکرده‌ایم. اشتباه کم نداشته‌ایم، اما راه را گم نکرده‌ایم.

 این بار اما فرق می‌کند. آن‌ها می‌خواهند ما نباشیم، اما کور خوانده‌اند.

اللّه فی الساحة…


12156359
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» وابستگی صرفاً یک ضعف اقتصادی نبود بلکه بنیان بسیاری از آسیب‌های ملی را شکل می‌داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» ادب ملی یک مفهوم ثابت و یکسان در همه جهان نیست. آنچه در یک فرهنگ «ادب» محسوب می‌شود ممکن است در فرهنگ دیگری صرفاً «عادی» یا حتی بی‌ادبی تلقی شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» به یمن تولد حضرت ولیعصر (ع) در گوشه و کنار کشور شاهد اتفاقات خوبی بودیم؛ از جشن‌های نیمه‌شعبان در کوچه‌ها گرفته تا پیشرفت‌های علمی و قهرمانی‌های ورزشی که نوید بخش ایران همیشه پیروز است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قرآن در آیات ۶۰ تا ۷۰ سوره قصص با ترسیم صحنه فروپاشی جبهه باطل در قیامت، پرده از حقیقتی مهم برمی‌دارد، دشمن تا زمانی به وعده‌هایش پایبند است که منافعش تأمین شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص غدد با اشاره به مصرف آمپول‌های لاغری در افراد مختلف نسبت به مصرف خودسرانه و بدون مشورت با پزشک هشدار داد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد افرادی که به اندازه کافی ورزش نمی‌کنند، بیشتر احتمال دارد در میانسالی دچار استرس شوند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مواد مغذی در مقدار زیاد می‌توانند عوارض یا حتی مشکلات جدی ایجاد کنند. این موضوع به‌ویژه درباره ویتامین‌های محلول در چربی اهمیت دارد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» شمشیر امام زمان (عج) نه برای سرکوب مخالفان بلکه برای قطع ریشه و ساختار‌های حامی ظلم و فساد و جانیان تاریخ است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که بی‌عدالتی و بحران‌های انسانی فراگیر شده‌اند، اندیشه حکومت جهانی امام زمان (عج) به‌عنوان الگویی متفاوت از حکومت‌های رایج مطرح می‌شود.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص پوست و مو می‌گوید که شایع‌ترین بیماری پوستی که در ایام خانه تکانی خانم‌ها و آقایان به آن دچار می‌شوند، اگزما است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است