اجتماعی 13:57 - 20 تیر 1403
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: خیرین مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تامین بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه به حساب هلال احمر واریز کردند.

کمک بیش از ۶ میلیارد ریالی خیرین به هلال احمر

در راستای تعهدات نشست صمیمی جمعی از خیرین با رئیس جمعیت هلال احمر به مناسبت بزرگداشت هفته هلال احمر، در مدت زمان اخیر مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای تأمین تجهیزات مراکز جامع توانبخشی، بانک امانات تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه، به حساب این جمعیت واریز و یا تحویل شد.

وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: نشست اردیبهشت ماه سال جاری جمعی از خیرین با دکتر کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر با هدف گلریزان و تأمین نقدی و غیر نقدی هزینه‌های احداث یا تجهیز مراکز جامع توانبخشی و بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر برگزار شد.

وحید سلیمی با اشاره به تحقق بخشی از این تعهدات رسمی در قالب تفاهم و موافقت نامه و یا اعلام آمادگی شفاهی، اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد عملی شدن برخی از این تعهدات در قالب واریز نقدی به حساب‌های جمعیت هلال احمر و نیز تحویل کالا به این جمعیت، به ارزش مجموع ۶۱۰ میلیون تومان بوده‌ایم.

سلیمی در توضیح جزئیات تحقق این تعهدات، گفت: در راستای تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر، آقای پور ارشد خیّر خوزستانی مبلغ یک میلیارد ریال و جناب آقای آل طعمه مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کمک نقدی خود را به حساب جمعیت هلال احمر واریز کرده‌اند.

وی در خصوص کمک‌ها و تعهدات غیر نقدی نیز تصریح کرد: با مشارکت خیرخواهانه و داوطلبانه آقای میرفارسی، ۲۰ عدد ویلچر به ارزش مجموع یک میلیارد ریال برای توسعه بانک‌های امانات تجهیزات پزشکی، به جمعیت هلال احمر تحویل شد.

رئیس سازمان داوطلبان اضافه کرد: همچنین آقای هنرور از دیگر خیرین و حامیان هلال احمر و مدیر عامل شرکت انرژی، سه دستگاه کولر ۷۰۰ هزار سلولزی به ارزش مجموع ۶۰۰ میلیون ریال و برای استفاده در فعالیت‌های بشردوستانه و خدمات عام المنفعه را به سازمان داوطلبان اهدا کرد.

سلیمی در پایان، ضمن قدردانی از حسن اعتماد و اهتمام خیرین و حامیان به خدمات اجتماعی و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر، یادآور شد: تحقق سایر تعهدات نشست هتل پرشین پلازا در اخبار آینده سازمان داوطلبان اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.


12071976
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید با بیان اینکه وصایای شهدا حلقه‌ای مطمئن برای پیوند بین نسل‌ها است، گفت: دشمن ۲۰ سال برای ایجاد بحران در ایران برنامه‌ریزی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از فردا تا جمعه خبر داد و از مسافران خواست پیش از سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است