اجتماعی 09:41 - 27 تیر 1405
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران درباره نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید انقلاب توضیحاتی ارائه داد.

موضوع نامگذاری معبری به نام رهبر شهید به کجا رسید؟

باشگاه خبرنگاران جوان - نرگس معدنی‌پور درخصوص نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید، اظهار کرد: برای این اقدام باید با دفتر مقام معظم رهبری هماهنگی صورت بگیرد. رئیس شورای شهر تهران ارتباطات و هماهنگی‌های لازم را با این مجموعه دارد و در نهایت پس از تأیید دفتر، نامگذاری انجام می‌شود.

وی با اشاره به نامگذاری معابر به نام فرماندهان شهید، خاطرنشان کرد: نامگذاری به نام برخی شهدا در جنگ ۱۲ روزه صورت گرفته است؛ چراکه تعداد معابر بزرگ در تهران برای نامگذاری به نام تمام این شهدا کافی نیست، لذا باید تدبیری در این خصوص اندیشیده شود.

معدنی‌پور با بیان اینکه پیشنهاداتی به کمیسیون ارائه شده و در حال بررسی است، یادآور شد: با توجه به شرایط کشور و برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، هماهنگی‌ها با دستگاه‌های مختلف پس از این مراسم آغاز شد که با اخذ نظرات دستگاه‌ها، موارد جهت تصویب در صحن بررسی خواهد شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه ما تمام پیشنهادات برای نامگذاری معابر به نام رهبر شهید را بررسی کردیم، گفت: آنچه اهمیت دارد این است که دفتر مقام معظم رهبری نظر خود را اعلام کند. به طوری که پیشنهادات کارشناسی شده به دفتر اعلام و پس از تأیید در صحن شورا مطرح خواهد شد.

منبع: شهر


12293646
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران درباره نامگذاری معبری در تهران به نام رهبر شهید انقلاب توضیحاتی ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه روند ثبت‌نام متقاضیان سفر اربعین حسینی، تا شامگاه ۲۶ تیرماه ۷۸۷ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در پی قهرمانی تیم ملی والیبال نشسته ایران در رقابت‌های جهانی چین پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کیفیت هوای تهران امروز با ثبت شاخص ۸۵ در وضعیت قابل قبول قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد موقت بخشی از محورهای ارتباطی استان هرمزگان در پی آسیب به پل‌ها و تونل‌های این استان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دوستی دختر جوان با هم‌سلولی برادرش در زندان، او را وارد باند سرقت از خانه‌ها کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در مرحله اعلام آمادگی حج تمتع که از ۲۱ تیر آغاز شده، امکان ثبت اعلام آمادگی برای دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج که تاریخ ودیعه‌گذاری آنان تا ۳۰ مهر ۱۳۸۶ است نیز از امروز فراهم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های منتهی به پایتخت خبر داد و گفت: تردد در تمامی محور‌های شمالی کشور روان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از تداوم ممنوعیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس در مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد بزرگداشت هفته بهزیستی از شهادت دو تن از افراد دارای معلولیت استان هرمزگان در پی حمله متجاوزانه آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است