فرهنگی‌هنری 16:43 - 29 دی 1400

نمایشگاه سیلک‌اسکرین‌های حسین زنده‌رودی در آرت‌سنتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آرت‌سنتر، نمایشگاه برگزیده‌ای از سیلک‌اسکرین‌های حسین زنده رودی از تاریخ یکم بهمن تا پنجم بهمن ۱۴۰۰ در آرت‌سنتر برگزار خواهد شد. این سیلک‌اسکرین‌ها مربوط به آثارِ تولید شده از سوی زنده‌رودی در دهه پنجاه شمسی هستند. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه جمعه یکم بهمن ۱۴۰۰ در آرت‌سنتر و از ساعت ۱۶ تا ۲۱ برگزار خواهد شد.

در یادداشتی که برای این نمایشگاه آماده شده، اینچنین نوشته شده است:

«حسین زنده‌رودی را بی‌تردید باید یکی از برجسته‌ترین هنرمندان نوگرای ایران دانست. بسیاری از نخستین‌های هنر مدرن معاصر ما با نام او پیوند دارد؛ از سقاخانه و نقاشیخط تا بسیاری اتفاق‌های دیگر.

هنر او را باید در نقطه سرآغازها و در جریان‌سازی تحول‌ها دید و درک کرد. زنده‌رودی برای هنرِ ایرانیِ هفتاد - هشتاد سال گذشته، شاید چون شاملو برای شعر سپید ادبیات نوین پارسی است.

در دنیای شگفت‌انگیز هنریِ زنده‌رودی، گنجی پنهان شده را نیز می‌توان سراغ گرفت. آنجا که سیلک‌اسکرین‌های او نشان و جانی تازه در قامت حرف و عدد دمیده و از اتفاق تاکنون کمتر بدان توجه شده است.

آرت‌سنترِ با تأکید روی سیلک‌اسکرین‌های دستی، زاویه دیگری از هنر این هنرمند پیشکسوت را به نمایش گذاشته‌است. رستاخیزی از حروف و فرهنگ ایرانی با بیانی مدرن در سیلک‌اسکرین‌ها و نقاشی خط‌های چارلز زنده‌رودی....»

علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند برای حضور در افتتاحیه این نمایشگاه، جمعه یکم دی از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در آرت‌سنتر حضور یابند. همچنین از دوم بهمن تا پنجم بهمن می‌توانند از ساعت ۱۱ تا ۲۱ برای دیدنِ آثار سیلک‌اسکرین‌هایِ حسین زنده‌رودی به باغ انجمن خوشنویسان – دزاشیب – آرت‌سنتر مراجعه کنند.


11417754
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، شبکه‌های سیما برنامه‌های متنوعی را برای مخاطبان تدارک دیده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر گفت: از ابتدای دهه ۶۰ تاکنون نزدیک به ۳۰ اثر سینمایی و تلویزیونی درباره سازمان منافقین ساخته شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «غوطه‌ور» گفت: این فیلم درباره دختری به نام ماهک است که به دلیل داشتن درگیری‌های شخصیتی، دست به قتل و روان آزاری می‌زند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عوامل فیلم «غبار میمون» از قصه این فیلم که براساس پرونده‌های واقعی ساخته شده و موقعیت‌ها ما به ازادی واقعی دارد، سخن گفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه نهمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس با حضور مسئولین لشکری و کشوری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر «فیلم غوطه‌ور» گفت: آنچه من در این فیلم دیدم، قصه روان پلیسی بدون گره‌های اضافی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عوامل انیمیشن «نگهبانان خورشید» از لزوم تولید انبوه انیمیشن‌های ایرانی گفتند تا این آثار بتوانند جایگزینی برای محصولات خارجی باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن «نگهبانان خورشید» و فیلم «غوطه‌ور» در جریان نمایش در خانه جشنواره فیلم فجر مورد استقبال اهالی رسانه و منتقدان قرار گرفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انیمیشن «نگهبانان خورشید» و فیلم «غوطه‌ور» در جریان نمایش در خانه جشنواره فیلم فجر مورد استقبال اهالی رسانه و منتقدان قرار گرفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جعفری جوزانی گفت: انیمیشن یکی از محصولاتی است که به راحتی می‌تواند در بازار‌های بین‌المللی حضور پیدا کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است