ورزشی 16:21 - 08 مهر 1401

پیروزی نفس گیر ویتنام مقابل عربستان/ شرایط گروه D پیچیده شد!

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات گروه D فوتسال قهرمانی آسیا امروز جمعه ادامه یافت و تیم ملی فوتسال ویتنام برابر عربستان با نتیجه ۳ بر ۱ پیروز شد.

این مسابقه از ساعت ۱۴:۳۰ در سالن «سعد عبدالله» کویت آغاز شد و ویتنام موفق شد نیمه اول را با یک گل به سود خود به پایان برساند. عربستان در نیمه دوم برای جبران نتیجه دروازه بان خود که در «بازی با پا» توانمند است را جلو کشید اما ویتنام در ۱۰ دقیقه پایانی با استفاده از همین روش، به گل دوم دست یافت.

پیروزی نفس گیر ویتنام مقابل عربستان/ شرایط گروه D پیچیده شد!

جلو آمدن دروازه بان عربستان البته در ادامه به کمک این تیم آمد و «محمود عبدالله» با شوت خود و برخورد آن به یکی از بازیکنان ویتنام، گل نخست را به ثمر رساند.

عربستان برای زدن گل تساوی فشار زیادی به دروازه ویتنام وارد کرد و حتی دو موقعیت خوب گلزنی به دست آورد اما این فرصتها نتیجه‌ای نداشت؛ در عوض ویتنام ۴ ثانیه مانده به پایان بازی توپ را وارد دروازه خالی عربستان کرد و بازی با نتیجه ۳ بر ۱ تمام شد.

در دیگر بازی این گروه ژاپن پیش از این موفق شد کره جنوبی را ۶ بر صفر شکست بدهد.

به گزارش خبرنگار مهر، با این نتایج، شرایط گروه D بیش از پیش حساس شد. کره جنوبی بدون کسب امتیاز و پیش از بازی پایانی برابر عربستان از این مسابقات حذف شد. ویتنام در حال حاضر با ۶ امتیاز صدرنشین است و ژاپن و عربستان با ۳ امتیاز دوم و سوم هستند.

رقابت برای صعود بین سه تیم ویتنام، عربستان و ژاپن ادامه خواهد داشت. بازی‌های آخر این گروه روز یکشنبه برگزار خواهد شد. ویتنام در دیدار حساس به مصاف ژاپن می‌رود و عربستان با کره جنوبی دیدار می‌کند؛ مسابقه‌ای که به نظر می‌رسد سه امتیاز آن برای نماینده غرب آسیا باشد. در صورت برد عربستان و شکست یا تساوی ژاپن، تیم‌های عربستان و ویتنام از این گروه صعود می‌کنند و ژاپن حذف شده بزرگ خواهد بود.

تیم‌های اول و دوم گروه D در مرحله یک چهارم نهایی به ترتیب به مصاف تیم‌های دوم و اول گروه C که ایران در آن قرار دارد، می‌روند.

تیم ملی فوتسال ایران که در بازی نخست برابر اندونزی پیروز شده بود، از ساعت ۲۰:۳۰ امروز جمعه به مصاف چین تایپه خواهد رفت.


11699623
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«خبرگزاری فارس» کانوی ۲ نفره هزار متر ایران در بازی‌های آسیایی به مدال نرسید.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» ملی پوش تیراندازی با کمان گفت: تا آخرین تیر تلاش کردم اما به مدال نرسیدم.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» ملی پوش قایقرانی در کایاک ۵۰۰ نفره برنزی شد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» امید عالیشاه بهترین بازیکن دیدار پرسپولیس و الدحیل در هفته دوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا شد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» ظاهرا برخی عناصر نفوذی تحت تاثیر صهیونیست ها به دنبال تخریب رابطه ایران و عربستان هستند و اتفاقات بازی لغو شده امشب سپاهان و الاتحاد هم ناشی از همین مساله است.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از بازیکنانم تشکر می کنم که با وجود زیر فشار بودن، بازی مهمی را بردند.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از بازیکنانم تشکر می کنم که با وجود زیر فشار بودن، بازی مهمی را بردند.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در نیمه دوم شرایط ما بهتر شد و بدن ما رها شد، خدا را شکر که 3 امتیاز این بازی را گرفتیم.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» درخشش ستاره سابق استقلال، زمینه ساز برد نسف قارشی مقابل السد قطر شد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» مدیر عامل باشگاه سپاهان در واکنش به اقدام عجیب تیم الاتحاد گفت: بیش از دو سال است که ورزشگاه نقش جهان مورد تایید فیفا و AFC است.پیش از بازی هیچ ابهامی در مورد ورزشگاه مطرح نکردند. روز قبل ورزشگاه را مورد استفاده قرار داده بودند اما دقایقی پ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است