اجتماعی 23:54 - 14 آذر 1403
رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری باند ۹ نفره سارقان که اقدام به سرقت موبایل و قاپ زنی از شهروندان می‌کردند، خبر داد.

دستگیری اعضای باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران

سردار علی قاسم پور گفت: در پی اجرای طرح مبارزه با قاپ زنی تیم عملیاتی کلانتری ۱۰۷ فلسطین، در سطح حوزه استحفاظی، یک دستگاه موتورسیکلت با دو نفر سرنشین را در حین سرقت از یکی از شهروندان مشاهده کردند و بعد از تعقیب و گریز چند دقیقه‌ای با سارقان در نهایت زمینگیر و دستگیر شدند.

وی گفت: در بررسی‌های بیشتر مشخص گردید این دو نفر از اعضای باند ۹ نفره می‌باشند که این سارقان در قالب چند گروه در سطح شهر اقدام به موبایل قاپی می‌نمایند تیم عملیات با بهره گیری از شیوه‌های نوین پلیسی هویت تمام اعضای این باند را در محدوده دروازه غار شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در دو عملیات مجزا ۷ نفر از اعضای دیگر این باند به صورت همزمان دستگیر کردند.

سردار قاسم پور بیان کرد: از مخفیگاه متهمان تعداد ۳۰ عدد کلاه نقابدار که در سرقت‌ها به عنوان پوشش از آن استفاده می‌کردند و تعداد ۲۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی و ۲۰ قبضه سلاح سرد کشف شد متهمان به جرم خود مبنی بر قاپ زنی اعتراف و بیان کردند که سرقت‌ها را به صورت تیم چهار نفره با دو موتورسیکلت اقدام به قاپ زنی می‌کردند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: یکی از اعضای دستگیر شده این باند مالخر این سارقان بوده که بلافاصله بعد از سرقت گوشی‌های سرقتی را از سارقان خریداری و پس از جمع آوری قصد ارسال به یکی از کشور‌های همسایه و فروش آن‌ها را داشت که با اقدام به موقع پلیس ناکام ماند.

سردار قاسم پور در پایان خاطرنشان کرد: امنیت مالی و جانی شهروندان خط قرمز پلیس می‌باشد و با هر کسی که سعی در ایجاد اخلال این امر داشته باشد برخورد می‌شود.

وی به شهروندان توصیه کرد که حتما در مواقع استفاده از تلفن همراه در معابر عمومی نسبت به اطراف خود آگاه باشند و در صورت مشاهده موارد سرقت یا موارد مشکوک با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس بگیرند.


12123826
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: امروز ۳ منطقه در استان‌های فارس، منطقه البرز مرکزی و استان گلستان به عنوان منطقه حفاظت تصویب و به مناطق تحت مدیریت سازمان اضافه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دستورالعمل مراکز مراقبت روزانه و حمایت کودک و خانواده پیش از ۲۲ بهمن‌ماه، در پنج استان و در هر استان دو مرکز افتتاح خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندار تهران از تمدید شرایط اضطرار آلودگی هوا برای فردا خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود فردا کیفیت هوا بهتر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف یک هزار و ۵۲ دستگاه سرخ کن قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، فردا طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زائرانی که تمایل دارند در قالب خدمت افتخاری در کاروان‌های حج تمتع فعالیت کنند، می‌توانند با احراز شرایط اعلام‌شده، به عنوان «زائر خدمه» وارد چرخه همکاری با کاروان‌ها و کارگزاری حج شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: در عملیاتی مشترک، یک سوداگر مرگ دستگیر و ۳۹ کیلوگرم شیشه و هروئین از مخفیگاه وی کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری پرسنل سارق در یکی از دنداپزشکی‌های منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تمرکز بی‌سابقه جمعیت، چالش‌های منابع آب تهران را به نقطه‌ای رسانده که بدون بهره‌گیری نظام‌مند از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، عبور از این شرایط امکان‌پذیر نخواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از شناسایی و دستگیری عاملان یک فقره قتل در محدوده خزانه تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است