اقتصادی 05:45 - 01 خرداد 1403
وزارت جهاد کشاورزی، عملکرد شاخص خود در بخش کشاورزی کشور، از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402 را ارائه کرد و از افزایش 129 درصدی خرید تضمینی و 22 درصدی صادرات محصولات کشاورزی از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته خبر داد.

خرید تضمینی محصولات کشاورزی ۱۲۹ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402، میزان خرید تضمینی محصولات کشاورزی با رشد 129 درصدی از 4 میلیون و 540 هزار تن به 10 میلیون و 400 هزار تن افزایش یافت.

صادرات محصولات کشاورزی و غذایی نیز با رشد 22 درصدی از 5.22 میلیارد دلار در سال 1400 به 6.37 میلیارد دلار در انتهای سال 1402 رسید.

طی این مدت، توسعه کشت دانه‌های روغنی در شرایط دیم، با رشد 600 درصدی از 5 هزار هکتار به 35 هزار هکتار در پایان سال 1402 افزایش یافت.

همچنین از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402، تولید کودهای فسفات و پتاس با رشد 51 درصدی از 77 هزار تن به 116 هزار تن رسید که افزایش خرید کودهای فسفات و پتاس از محل تولیدات داخلی را رقم زد.

در این مدت، سرمایه‌گذاری در زیربخش شیلات و آبزیان از 22 هزار میلیارد ریال با رشد 760 درصدی به 190 هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

حدنگاری اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری نیز از 89 میلیون هکتار در ابتدای دولت سیزدهم با رشد 57 درصدی به 140 میلیون هکتار در پایان سال 1402 رسید.

آبرسانی سیار به مناطق عشایری با رشد 45 درصدی از حدود 6 میلیون مترمکعب برای 30 درصد از جمعیت عشایری در ابتدای دولت سیزدهم، به حدود 8.5 میلیون مترمکعب برای 70 درصد از جمعیت عشایر ایران در پایان سال 1402 رسید.

ایجاد و استقرار هسته و واحدهای فناور و دانش‌بنیان بخش کشاورزی نیز از 152 مورد در ابتدای دولت سیزدهم با رشد 308 درصدی به 621 مورد در پایان سال 1402 توسعه یافت.

همچنین صدور مجوزهای کسب و کار الکترونیکی بخش کشاورزی از صفر در ابتدای دولت سیزدهم به 307 هزار مورد در پایان سال 1402 رسید.

انتهای پیام/


12057246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشت عضو اوپک‌پلاس درباره بازگرداندن روزانه ۵۴۸ هزار بشکه دیگر از مجموع کاهش عرضه داوطلبانه اضافه خود به بازار‌های جهانی در ماه اوت ۲۰۲۵ توافق کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات آماده‌سازی مسیر‌های منتهی به مرز‌های اربعینی به منظور ارتقاء ایمنی و بهبود خدمات‌رسانی به زائران حسینی در حال اجرا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای موفق ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سطح کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه روند گرمایش زمین و بی‌توجهی به بحران اقلیمی، تابستان ایران دیگر محدود به سه ماه نیست و فصل بهار در حال حذف شدن از چرخه طبیعی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صنعت هوانوردی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور‌ها همواره با بحران‌ها و چالش‌های غیرمنتظره‌ای مواجه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تعدادی از واحد‌های تولیدی که مرتبط با کالا‌های اساسی و ضروری مردم بودند، به صورت سه شیفت کار می‌کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلفی از کشور تا روز‌های پایانی هفته جاری هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: استان های زاگرس نشین شامل ۱۱ تا ۱۲ استان، بیش از ۹۰ درصد آتش سوزی ها اتفاق می افتد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۱۴ تیر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشور گفت: پرواز‌های ورودی و خروجی فرودگاه مهرآباد تهران از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ بر روی مسافران باز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است