اقتصادی 05:45 - 01 خرداد 1403
وزارت جهاد کشاورزی، عملکرد شاخص خود در بخش کشاورزی کشور، از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402 را ارائه کرد و از افزایش 129 درصدی خرید تضمینی و 22 درصدی صادرات محصولات کشاورزی از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته خبر داد.

خرید تضمینی محصولات کشاورزی ۱۲۹ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402، میزان خرید تضمینی محصولات کشاورزی با رشد 129 درصدی از 4 میلیون و 540 هزار تن به 10 میلیون و 400 هزار تن افزایش یافت.

صادرات محصولات کشاورزی و غذایی نیز با رشد 22 درصدی از 5.22 میلیارد دلار در سال 1400 به 6.37 میلیارد دلار در انتهای سال 1402 رسید.

طی این مدت، توسعه کشت دانه‌های روغنی در شرایط دیم، با رشد 600 درصدی از 5 هزار هکتار به 35 هزار هکتار در پایان سال 1402 افزایش یافت.

همچنین از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402، تولید کودهای فسفات و پتاس با رشد 51 درصدی از 77 هزار تن به 116 هزار تن رسید که افزایش خرید کودهای فسفات و پتاس از محل تولیدات داخلی را رقم زد.

در این مدت، سرمایه‌گذاری در زیربخش شیلات و آبزیان از 22 هزار میلیارد ریال با رشد 760 درصدی به 190 هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

حدنگاری اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری نیز از 89 میلیون هکتار در ابتدای دولت سیزدهم با رشد 57 درصدی به 140 میلیون هکتار در پایان سال 1402 رسید.

آبرسانی سیار به مناطق عشایری با رشد 45 درصدی از حدود 6 میلیون مترمکعب برای 30 درصد از جمعیت عشایری در ابتدای دولت سیزدهم، به حدود 8.5 میلیون مترمکعب برای 70 درصد از جمعیت عشایر ایران در پایان سال 1402 رسید.

ایجاد و استقرار هسته و واحدهای فناور و دانش‌بنیان بخش کشاورزی نیز از 152 مورد در ابتدای دولت سیزدهم با رشد 308 درصدی به 621 مورد در پایان سال 1402 توسعه یافت.

همچنین صدور مجوزهای کسب و کار الکترونیکی بخش کشاورزی از صفر در ابتدای دولت سیزدهم به 307 هزار مورد در پایان سال 1402 رسید.

انتهای پیام/


12057246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه تولید باید آخرین بخشی باشد که برق و گاز آن قطع می‌شود، از وزارت نفت، وزارت نیرو و شرکت گاز خواست به این دستور توجه کنند تا شاهد محدودیت‌های کمتری بر بخش صنعت و تولید کشور با...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نوار شرقی کشور تا سه روز آینده شاهد وزش باد شدید خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی گفت:شمار هواپیماهای فعال کشور به ۲۰۹ فروند رسید و طی یک سال گذشته، ۵۵۰۰ صندلی جدید به ظرفیت ناوگان افزوده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط‌عمومی وزارت نفت در پی انتشار گسترده شایعاتی درباره افزایش قیمت بنزین، با صدور اطلاعیه‌ای این ادعا‌ها را بی‌اساس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تمامی معاملات مسکن در حوزه اجاره و خرید و فروش از طریق سامانه خودنویس شفاف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: توصیه من به سرمایه‌گذاران این است که از سرمایه‌های مازاد خود برای خرید طلا استفاده کنند و نه اینکه تمام سرمایه زندگی خود را بر روی طلا بگذارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال کشور به آدرس ncr.ir به طور کامل ثبت و تأیید شده باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: هفته آینده یکشنبه ۲ آذرماه جلسه حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران به سبب تعطیلی روز دوشنبه و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است