اجتماعی 14:34 - 08 اسفند 1402
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: ۴۷۵ داوطلب انصراف دادند و سه هزار و ۳۶۳ نفر در رقابت انتخابات باقی مانده‌اند.

۳ هزار و ۳۶۳ نفر داوطلب همچنان در رقابت انتخابات باقی مانده‌اند

سیدعباس جوهری، رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: اکنون سه هزار و ۳۶۳ نفر در رقابت انتخابات به غیر از حوزه انتخابیه تهران حضور دارند.

او در ادامه تصریح کرد: یکی از دغدغه‌ها این بود که قانون انتخابات کمی تغییر کرد به همین خاطر نگران ثبت نام و مشارکت‌ها بودیم، اما در پیش ثبت نام سه برابر دوره قبل مشارکت داشتیم.

جوهری بیان کرد: تا هشت صبح امروز (آخرین مهلت انصراف) در حوزه‌های انتخابیه استان تهران شامل (شهریار، ملارد و قدس، رباط کریم و بهارستان، پاکدشت، ورامین، پیشوا، قرچک، فیروزکوه، دماوند و رودهن) ۴۷۵ نفر انصراف دادند و اکنون سه هزار و ۳۶۳ نفر برای رقابت باقی مانده‌اند تا برای بدست آوردن پنج کرسی مجلس از مردم رای اعتماد بگیرند.

او  تصریح  کرد: ۲۰۰ روز کاری پرفشار را گذرانده‌ایم، اما در تهران بیش از یکسال است کار آغاز شده و ایده‌های نو در فرمانداری تهران داشته‌اند که الگویی برای کل کشور شده است.

جوهری گفت: در فرصت باقی مانده تبلیغات انتخابات استفاده کنید. در بحث امنیت و سلامت از فرصت استفاده کنید و شماره ۱۱۷ برای دریافت اخبار و شکایات و انتقادات شماست که هرگونه تخلفی که می‌بینید، گزارش کنید.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران بیان کرد: ما سعی کردیم که عدالت انتخاباتی را ایجاد کنیم. شما هم از امکانات ایجاد شده بهره ببرید. حوزه انتخابیه تهران شامل تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با ۳۰ کرسی نمایندگی و سه هزار و ۳۸۷ داوطلب بزرگترین حوزه انتخابیه کشور است.

 


12034185
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات فاتب از انهدام یک باند سازمان‌یافته جعل، کلاهبرداری و فروش سلاح در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با توجه به افزایش دوباره آتش سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور نسبت به نقش ۷۰ درصدی عوامل انسانی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا در آستانه روز جهانی حراج‌های بزرگ موسوم به جمعه سیاه (Black Friday)، نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری هشدار داد و از شهروندان خواست تا با هوشیاری و دقت، از اطلاعات مالی و شخصی خود در فضای مجازی محافظت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس شهری تهران ۲۰۲۵ با حضور شهرداران و مدیران شهری داخلی و خارجی و سازمان‌های بین‌المللی از ۶ تا ۹ آذر در ساختمان بلدیه برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال، عملیات گسترده نوسازی و بازپیرایی چمن میدان آزادی در دوره ششم مدیریت شهری کلید خورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان مرزبانی و نیز همتای آذربایجانی خود، بر عزم مشترک دو کشور بر ایجاد منطقه‌ای امن و عاری از مواد مخدر، تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری شهرستان شهریار خبر قتل یک وکیل در مقابل ساختمان دادگستری این شهرستان را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور گفت: اولین کارگروه تخصصی شبکه اشتغال شکل گرفت تا مسیر ایجاد شبکه‌ای ملی از سازمان‌های مردم نهاد فعال در اشتغال هموار شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با رئیس اداره کل مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور جمهوری آذربایجان بر عزم جدی دو کشور برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران گفت: با توجه به قرار داشتن پایگاه‌های تولید پساب در جنوب و خارج از حریم شهر، شبکه ۱۳۰ کیلومتری انتقال پساب برای رساندن آن به فضای سبز پایتخت ایجاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است