فرهنگی‌هنری 20:47 - 24 خرداد 1403
میلاد منصوری و دنیز متوسلی به طور رسمی عضو اصلی فستیوال آمیکورتی ایتالیا شدند.

دو هنرمند ایرانی عضو رسمی یک فستیوال معتبر ایتالیایی شدند

میلاد منصوری نویسنده و کارگردان ایرانی و دنیز متوسلی بازیگر و مجری طرح ایرانی، با دعوت و موافقت هیئت مدیره فستیوال آمیکورتی، به‌طور رسمی به عنوان اعضای اصلی این فستیوال منصوب شدند.

میلاد منصوری به عنوان کارگردان خلاق و دنیز متوسلی به عنوان مدیر روابط فرهنگی بین‌الملل در این فستیوال فعالیت خواهند کرد.

لازم به ذکر است که این دو هنرمند تنها اعضای رسمی فستیوال آمیکورتی در ایران هستند.

فستیوال آمیکورتی به مدیریت اینتریتا روسی تهیه‌کننده و کارگردان هنری ایتالیایی و رئیس فستیوال، هر سال از تاریخ ۲۵ تا ۳۰ ژوئن در ایتالیا برگزار می‌شود.

این فستیوال در سال‌های گذشته میزبان چهره‌های برجسته‌ای از جمله «پاول هاگیس» نویسنده و تهیه‌کننده آمریکایی که دارنده دو جایزه اسکار و دو جایزه امی است به عنوان رئیس هیئت داوران در دو سال متوالی بوده، همچنین «جیاکومو باتیاتو» فیلم‌ساز ایتالیایی، «جیزلا مارنگو» تهیه‌کننده ایتالیایی، «راجر رولف» نویسنده آمریکایی که آخرین همکاری او با «کوین اسپیسی» بوده است، از هنرمندان برجسته‌ای هستند که با این فستیوال ایتالیایی همکاری کرده‌اند.

دنیز متوسلی بازیگر، مجری طرح و طراح صحنه و لباس است که از آثار اخیرشمی‌توان به بازی در سریال «هیولا» و فیلم سینمایی «کولبرف» اشاره کرد. او در سال‌های گذشته در سومین تجربه داوری خود به عنوان جوان‌ترین داور فستیوال آمیکورتی در کنار بزرگانی از کشورهای مختلف فعالیت کرده است.

میلاد منصوری نویسنده و کارگردان پس از ساخت چندین فیلم کوتاه و حضورهای موفق بین‌المللی، با اولین فیلم سینمایی خود به نام «کولبرف» در فستیوال آمیکورتی حضور یافت و جایزه بهترین فیلم را کسب کرد. 


12063131
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همسر شهید رجب‌پور تعریف کرد که همسرم پس از حمله رژیم صهیونیستی چند روز در خانه نبود. او یک آمادگی عجیب و غریبی داشت و انگار تمام وجودش برای شهادت آماده بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند داستانی «ترجیح می‌دهم در دل طبیعت دیوانه شوم» برنده جایزه اصلی جشنواره فیلم کارلووی واری شد و جایزه گوی بلورین بهترین فیلم را به خود اختصاص داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ابوالحسن داوودی روایت می‌کند که پیش از ساخت فیلم«مرد بارانی» به یک مدرسه آموزشی_کارگاهی دعوت شده که محمدعلی زم که آن زمان مسئول حوزه هنری بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جایزه «پن پینتر» سال ۲۰۲۵ به لیلا ابوالعلا نویسنده سودانی، به‌پاس آثاری که با نگاهی انسانی به مهاجرت، ایمان و زندگی زنان مسلمان در تبعید می‌پردازند، اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یکی از همکاران شبکه خبر ۲ در برنامه «راویان حقیقت» روایت کرد که در روز حمله رژیم صهیونیستی، شهید نیما رجب‌پور اولین نفری نبود که رژی را ترک کرد؛ انگار می‌خواست مطمئن شود که همه خارج شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از هنرمندان آثار انقلابی زیبایی را طراحی و تولید کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی خانه سینما اعلام کرد: مسئولان خانه سینما، سازمان سینمایی و صندوق اعتباری هنر از همکارانی که در جریان حملات نظامی اخیر، محل زندگی یا کار آنها دچار خسارت شده، بازدید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان جدید بنیاد سینمایی فارابی، به منظور مشارکت در ساخت فیلم با موضوع «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلد اول و دوم مجموعه «سیری در ادبیات غرب» اثر شهریار زرشناس از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رفتار برخی از شهدا در روز‌های آخر کسب توفیق، گواه از آن دارد که از شهادت خود آگاه شده بودند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است