گوناگون 14:31 - 03 فروردین 1402

اسما الحسنی؛ اثر جدید گروه محمد رسول الله (ص)

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با اولین روزه ماه مبارک رمضان و در راستای فضاسازی معنوی در این ماه مبارک، سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ دو اثر اسماً الحسنی از گروه‌های همخوانی نوجوانان و بزرگسالان محمد رسول الله (ص) را رونمایی کرد.

اثر اول مربوط به گروه نوجوانان محمد رسول الله (ص) است که این اثر با حضور این گروه در حرم امام رضا علیه السلام باهمکاری معاونت ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی تولید شده است.

اثر دوم هم مربوط به گروه بزرگسالان محمد رسول الله (ص) است که با حضور اعضای این گروه در شیراز و حرم حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ علیه السلام و با همکاری این آستان، استانداری فارس و اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان فارس تولید شده است.


11846541
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار گوناگون

گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل بانک رفاه کارگران از افزایش تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان توسط این بانک از 30 به 50 میلیون تومان برای هر بازنشسته در سال جاری خبر داد.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» اگر محیط کار شما فضاهای بزرگ و شلوغ مثل رستوران ها، کارخانه ها، سوله ها یا گلخانه هاست، احتمالاً با چالش سرمایش هوا و مشکلات مربوط به آن روبه رو شده اید.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» در دنیای فناوری اطلاعات و شبکه، انتخاب یک سرور مناسب می تواند تأثیر مستقیمی بر عملکرد و بهره وری یک سازمان یا کسب وکار داشته باشد.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» دکتر عراقچی قرار بود یک سخنرانی کلیدی در کنفرانس بین المللی سیاست هسته ای کارنگی در واشینگتن انجام دهد، اما چون نپذیرفت که در جلسه پرسش و پاسخ بعد از سخنرانی شرکت کند، کارنگی سخنرانی ویدئویی را لغو کرد.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» کارن همایونفر با سابقه پررنگ در سینمای دفاع مقدس و آثار ارزشی اما فراتر از کلیشه ها حرکت کرده است. آنچه او را از دیگران متمایز می کند، نه صرفا مضمون کارهایش، بلکه تسلط او بر فرم موسیقایی و درک عمیق از ساختار دراماتیک احساس است.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم»  در داستان زندگی شهدا، با فرشتگانی روبه رو می شویم که معصوم گونه از رذایل زندگی دنیوی جدا بودند. درحالی که خلق تصاویر آسمانی و اغراق آمیز از این قهرمانان زمینی، امکان الگو بودن شهدا را غیرمحتمل نشان می دهد.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» نیم قرن از داستان تلخ و تکراری بی آبی می گذرد. دست کم از 5دهه پیش اتخاذ یک مجموعه تصمیمات نادرست در حوزه آب موجب شده است این بخش از تعادل خارج شود. تکرار فجایع آبی به صورت سالانه، کشور را با کسری آبی بزرگ روبه رو کرده است.
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» آیا تابه حال برای خرید بلیط هواپیما دچار سردرگمی شده اید؟ آیا نمی دانید از کجا باید شروع کنید یا چگونه می توان میان ده ها گزینه، بهترین بلیط را با مناسب ترین قیمت پیدا کرد؟
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» دیپلمات موفق، به پشتوانه مردم و رسانه ای که زبان ملت است، می تواند در برابر زیاده خواهی دشمن بایستد. اگر رسانه، تصویر روشنی از قدرت ملی، مقاومت مردم، خطوط قرمز نظام و مشروعیت مطالبات ایران به جهان مخابره کند، دیپلماسی در زمین برنده بازی خوا...
گوناگون
«خبرگزاری تسنیم» آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری 69هزار و 315 تومان و دلار اسکناس 71هزار و 256 تومان ثبت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است