اجتماعی 17:42 - 08 تیر 1401

لزوم توجه شرکت‌های دانش بنیان به موضوعات اجتماعی

به گزارش خبرنگار مهر، گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی به همت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ظهر امروز برگزار شد. محمد محسن دوباشی رئیس شورای سیاست گذاری نوپیا با بیان اینکه نوپیا روایتی نو از کنشگری اجتماعی است گفت: مجموعه‌های زیادی در زمینه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند؛ نوپیا عرصه‌ای برای هم افزایی‌های اجتماعی این مجموعه‌ها هستند؛ نوپیا مخفف نوآوری و پیشرفت ایران است.

وی با بیان اینکه ظرفیت لازم برای ارائه راه حل های جدید و نوآورانه در فعالیت‌های اجتماعی کشور وجود دارد گفت اهمیت حوزه نوآوری اجتماعی به دو عرصه فعالان حوزه نوآوری اجتماعی و نوآوری‌ها مربوط است دو باشی با بیان اینکه در مواجهه با مسائل اجتماعی بیشتر جنبه‌های آسیب محور را نگاه می‌کنیم گفت در این نگاه آسیب محور هم دچار تکرار شدیم که ناظر به حل مسئله هم نیست؛ جریان نوآوری اجتماعی کشور پاسخی برای حل این مسائل است که ناظر به حل مسئله، ناظر به نوآوری و هم ناظر به فناوری‌های اجتماعی است.

دوباشی ابراز امیدواری کرد نوپیا ظهور جریان جدیدی از نوآوری‌های اجتماعی در کشور باشد.

پرویز کرمی دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق و فناوری ریاست جمهوری در این نشست خبری گفت: اگر وزن شرکت‌های دانش بنیان خود را در مسائل اجتماعی نشان دهد قطعاً در زمینه نوآوری اجتماعی است.

وی شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خلاق را دو دسته از فعالیت‌های خصوصی هم‌راستا با معاونت علمی ریاست جمهوری خواند و افزود: وقتی صحبت از نوآوری اجتماعی می‌کنیم تمام نفع اقدامات شرکت‌های دانش بنیان و خلاق به عموم جامعه باز می‌گردد؛ پیش از این در قالب سمن‌ها و خیریه‌ها اقدامات خیرخواهانه صورت می‌گرفت اما در حال حاضر اقدامات خیرخواهانه باید توسط دولت‌ها مدیریت شده و به کمک مراکز نوآوری خلاق اجرا شود؛ در همین زمینه سند توسعه ملی فناوری‌های نرم توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و قانون جهش تولید دانش بنیان به تصویب رسیده است.

دبیر ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق و فناوری ریاست جمهوری افزود: نوپیا یکی از ساختارهایی است که به کمک آن واحدهای خلاق و نوآور خصوصاً در مناطق محروم رشد کند؛ اگر قرار است مانع مهاجرت نیروهای نخبه مناطق کم برخوردار شویم باید امکان فعالیت در مراکز نوآوری را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ۷۵ خانه خلاق نوآوری در کشور فعال هستند گفت: عمده این خانه‌ها در حال حاضر مشغول به فعالیت می‌باشند و فعال هستند.

گفتنی است اولین رویداد فعالان نوآوری اجتماعی با عنوان نوپیا ۳۰ تیر با حضور فعالان عرصه اجتماعی و نمایندگان دستگاه‌های حاکمیتی در پردیس چارسو برگزار می‌گردد.


11609459
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار تصاویری از برگزاری یک فشن شو غیراخلاقی در یکی از واحد‌های تجاری بازار بزرگ تهران دادستانی تهران به موضوع ورود کرد و ضمن پلمب این واحد پرونده قضایی تشکیل داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار با اشاره به اینکه دهک‌بندی برای پرداخت یارانه‌ها طبق دارایی اشخاص تعیین می‌شود، گفت: شرکت‌های خصوصی از کارت کارپردازان برای جابجایی پول استفاده نکنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران در نشست با مدیران اداره کل نوسازی مدارس استان تهران، با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در توسعه کشور گفت: آینده این نظام در گروی آموزش صحیح و پرورش نسل آینده‌ساز است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور اعلام کرد: پلیس فرودگاه امام خمینی بازرسی مرسوله‌های مشکوک را انجام داد و ۱۲.۷ کیلوگرم تریاک مخفی‌شده در ظروف مسی و ساعت دیواری را کشف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: از ۸ هزار و ۵۲۰ واحد آسیب‌دیده در انواع چهارگانه بر اساس نوع خسارت، در مجموع تا امروز بیش از ۹۸ درصد موارد تعیین تکلیف یا رفع شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از ثبت ۸۷۰ حادثه در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۵ شهریور در سامانه‌های شبکه امدادونجات کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است