اجتماعی 13:49 - 21 شهریور 1404
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری از ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی خبر داد و به مسافران توصیه کرد که پیش از سفر برای آگاهی از آخرین وضعیت جاده‌های کشور با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.

آخرین وضعیت جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در مسیر‌های شمالی در جریان است

باشگاه خبرنگاران جوان - ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری، آخرین وضعیت راه‌های کشور را تشریح کرد و گفت: تردد از آزاد راه تهران- شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: ترافیک در محور‌های چالوس مسیر شمال به جنوب حدفاصل مرزن آباد تا مجلار و محدوده‌های دزبن و انارک و ولی آباد، محور هراز مسیر جنوب به شمال محدوده‌های گزنک، شاهاندشت و سه راهی چلاو و مسیر شمال به جنوب محدوده‌های سه راهی چلاو، محمدآباد و بایجان و حدفاصل وانا تا آب اسک و در محور فیروزکوه مسیر شمال به جنوب محدوده دماوند سنگین است.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور سازمان راهداری تصریح کرد: همچنین ترافیک در آزادراه رشت قزوین حد فاصل پارک جنگلی سراوان تا امامزاده هاشم و محدوده‌های رودبار منجیل و شیرین سو و آزاد راه پردیس- تهران حدفاصل تونل شماره ۴تا تونل شماره یک سنگین است.

محرابی نیا بیان کرد:تردد در محور قدیم تهران- بومهن (رفت و برگشت)، آزادراه قزوین - رشت، آزادراه تهران -پردیس، محور فیروزکوه مسیر جنوب به شمال و آزادراه تهران - شمال مسیر شمال به جنوب روان است.

وی در ادامه گفت: آزادراه قزوین - رشت دارای بارش پراکنده باران، محور چالوس دارای مه گرفتگی در ارتفاعات و سایر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

محرابی نیا همچنین به مسافران توصیه کرد که پیش از سفر برای آگاهی از آخرین وضعیت جاده‌های کشور با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.


12225152
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران از اهدای ۱۰۰ سری جهیزیه، همزمان با ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) خبر داد و گفت: در پنج ماهه امسال ۳۲۶ سری جهیزیه اهدا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: یکی از موضوعاتی که در قوانین کشور جرم‌انگاری شده، رانندگی بدون گواهینامه است، این موضوع صرفاً یک تخلف محسوب نمی‌شود بلکه یک جرم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ گفت: از ابتدای مهر ۱۴۰۰ تاکنون، ۱۳۶۴ پروانه ساختمانی در منطقه صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس اماکن تهران از پلمب یک کافه رستوران متخلف به دلیل سرو مشروبات الکلی و رفتار‌های هنجارشکنانه در بوستان نهج‌البلاغه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بر لزوم تعیین تکلیف فوری لوایح و طرح‌های معطل‌مانده شهرداری در شورا تاکید کرد و گفت که این تأخیر‌ها موجب ابهام و توقف در اجرای مصوبات مهم شهری شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا، با اشاره به وضعیت شهرک‌های محصور در تهران، بر ضرورت قانونمند شدن ارائه خدمات شهری به این شهرک‌ها تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از حذف و ایجاد ایستگاه‌ها و خطوط جدید در مناطق مختلف شهر با هدف افزایش دسترسی به مترو و تسهیل رفت‌وآمد دانش‌آموزان و دانشجویان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چمران گفت: طرح جامع ترافیک تهران باید در کمیسیون تخصصی بررسی می‌شد و روش تصویب طرح جامع را درست نمی‌دانیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بازنشستگان سرمایه‌های ماندگار کشورند و صیانت از دارایی‌ها، ارتقای معیشت و تکریم بازنشستگان، اولویت‌های کلان این صندوق است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: سرقت مسلحانه با سلاح گرم در ۵ ماهه نخست سال جاری ۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است