اجتماعی 09:57 - 23 مهر 1403
جمعیت هلال‌احمر در بیانیه‌ای بر پایبندی به اهداف عالی نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر مبنی بر حمایت از زندگی انسان‌ها و تسکین آلام بشری بویژه در مناطق جنگ‌زده تاکید کرد.

هلال‌احمر به دنبال برپایی بیمارستان جدید برای مردم جنگ‌زده لبنان

جمعیت هلال‌احمر در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی و امدادی این جمعیت در مرز سوریه و لبنان و جنایت جنگی خواندن این اقدام، بر پایبندی به اهداف عالی نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر مبنی بر حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها و تسکین آلام بشری بویژه در مناطق جنگ‌زده تاکید کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

پیرو مشی و سیره بشردوستانه «نظام جمهوری اسلامی ایران»، که کمک به مظلومان عالَم را تکلیف دینی و انسانی خود می‌داند و بر اساس اصول بنیادینِ «نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر»، که جمعیت‌های ملی را ملزم کرده است تا بدون تبعیض به مجروحان جنگ کمک کنند و در ظرفیت بین‌المللی و ملی خود برای پیشگیری از درد و رنج بشری تلاش کنند و آن را کاهش دهند، «جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران» در هفته سوم مهرماه سال جاری یک بیمارستان صحرایی و انبار دارویی در مرز لبنان و سوریه برپا کرد تا بدین وسیله مردم بی‌دفاع «لبنان» که بر اثر حملات ارتش رژیم صهیونیستی به کشورشان دچار آسیب جسمی‌شده‌اند، در این بیمارستان بستری و مداوا شوند.

متأسفانه، در اقدامی‌کاملا خلاف «اصول بنیادین حقوق بین‌الملل بشردوستانه»، به ویژه «اصل تفکیک» که قاطعانه بر حمایت از غیرنظامیان در مخاصمه‌های مسلحانه تأکید و حمله به آنان را ممنوع می‌کند، ارتش رژیم صهیونیستی در بامداد پنج‌شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ بیمارستان صحرایی هلال‌احمر ایران و انبار دارویی آن را در حمله‌های هوایی آماج بمباران قرار داد و با ویران کردن و به آتش کشیدن بیمارستان و اقلام امدادی، زیستی و دارویی که برای کمک به بیماران در انبار آن ذخیره شده بود، بار دیگر مرتکب جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی شد.

این فاجعه ضد بشری، با توجه به آن که هنوز مجروحان به بیمارستان منتقل نشده بودند، هیچ تلفات انسانی در بر نداشت و کادر درمان و امدادگران خدمتگزار در بیمارستان نیز در سلامت هستند.

جمعیت هلال‌احمر ایران، ضمن محکوم کردن این عمل شنیع که نقض فاحش حقوق بین‌الملل بشردوستانه قلمداد می‌شود، با پایبندی به وظایف انسان‌دوستانه‌ای که در اساسنامه قانونی آن و در مقررات بین‌المللی مربوطه، از جمله کنوانسیون‌های ۱۹۴۹ ژنو و اساسنامه‌ی نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، ذکر شده است و با توکل به عنایات حضرت حق تعالی و تکیه بر ایمان امدادگران و کادر درمان و امکانات امدادی و پزشکی خود، اکنون در حال فراهم کردن مقدمات برپایی یک بیمارستان صحرایی جدید برای مداوای مردم جنگ‌زده لبنان است و در این مسیر مقدس و خداپسندانه، نهایت تلاش خود را صرف خواهد کرد.

جمعیت هلال‌احمر همچنین وظیفه خود می‌داند از مردم عزیز ایران که با کمک‌های نقدی و غیرنقدی، نقش مهمی را در حمایت این جمعیت از مردم لبنان ایفا می‌کنند، قدردانی کند. از خداوند متعال سلامت و سعادت هموطنان مهربان و خیرین نیک‌اندیش را خواستار است.»


12104246
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده الحشد الشعبی با سردار رادان در بغداد ملاقات کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند سرقت در متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ اعلام کرد: عوامل کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس با اقتداری مثال‌زدنی، در عملیاتی سریع و هماهنگ، عامل سلب آسایش شهروندان و تخریب اموال عمومی را در کمتر از چهار ساعت به دام انداختند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ بامداد، هر دو مسیر تونل‌های نیایش و امیرکبیر مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد شهید و امور ایثارگران بار دیگر اعلام کرد صدور کارت‌هایی تحت عنوان صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان شایعه است و قویا تکذیب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آموزش محیط‌زیست و تربیت محیط‌بان از ابلاغ بخشنامه ارتقاء آموزش محیط‌بانان در سه محور آموزش‌های اجباری، تکمیلی و تخصصی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از وقوع یک فقره قتل در جریان سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران از شناسایی یک انبار کالای قاچاق در شهرستان شهریار و کشف ۱۲ هزار و ۹۵۰ لیتر فرآورده نفتی و ۳۵۰ دستگاه واترپمپ خودرو به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه به عنوان یک نقشه راهبردی، یکی از مهم‌ترین وظایف دستگاه قضا است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از دستگیری زن مواد فروش با ۱۴۰ گرم شیشه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است