فرهنگی‌هنری 15:05 - 29 دی 1400
در جدیدترین اتفاقات پیش‌آمده برای سریال حسن فتحی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذار و پخش‌کننده «جیران»، به حاشیه‌هایی که برای پخش این مجموعه تاریخی به وجود آمده است، واکنش نشان داد.

واکنشی جدید درباره توقف پخش «جیران»

به گزارش ایسنا، محمدجواد شکوری‌مقدم در واکنش به اتفاقات اخیر که منجر به جلوگیری از پخش سریال «جیران» در موعد مقرر شده، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشته است:

«ای کاش مسوولیتی که در توانتان نبود نمی‌پذیرفتید!

کاش پدر بودید صرفا ملاحظات فرهنگی‌تان را توصیه کرده و بالغانه، مسوولیت محتوی را به ما واگذار می‌کردید.

شما چه انگیزه‌ای در دفاع از یک سال زحمت شبانه‌روزی ۱۰۰۰ نفر دارید؟ جز ما چه کسی انگیزه قبول این مسوولیت را دارد؟»

سریال «جیران» ـ ساخته‌ی جدید حسن فتحی و اسماعیل عفیفه ـ قرار بود جمعه ـ ۲۴ دی ماه ـ در شبکه نمایش خانگی پخش شود و زمان پخش این سریال از طریق پلتفرم پخش‌کننده هم اطلاع‌رسانی شده بود، اما در روز مقرر، قسمت اول سریال منتشر نشد تا اعمال ملاحظات ممیزی از سوی ساترا، علت این امر عنوان شود.

در همان روز همچنین ادعایی از سوی سازندگان سریال «آهوی من مارال» ـ مجموعه‌ای دیگر در شبکه نمایش خانگی که آن هم درباره ناصرالدین شاه ساخته می‌شود ـ مبنی بر سرقت ادبی سازندگان «جیران» و شباهت داستان دو سریال، مطرح شد و علت توقف سریال «جیران» به این امر نسبت داده شد.

در ادامه هم مهرداد غفارزاده ـ کارگران «آهوی من مارال» ـ که سریالش به دلیل مشکلات مالی با مشکل مواجه شده و هنوز به سرانجام نرسیده است، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره علت توقف «جیران» اظهار کرده است: «با فشارهایی که آوردیم توانستیم جلوی کار را بگیریم و آنها اعلام کردند این توقف به دلیل سانسور در بخش‌هایی از کار است.»

این در حالی است که اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده «جیران» نیز به ایسنا گفته است که مشکل «آهوی من مارال»، «جیران» نیست و این سریال به دلیل ضعیف بودن در ساخت نمی‌تواند بستری را برای نمایش پیدا کند. عفیفه همچنین با قاطعیت شباهت سریال «جیران» با «آهوی من مارال» را رد کرده است.

همچنین سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در بندی از بیانیه‌ای که در این ارتباط منتشر کرد، نوشته است: «با توجه به ادعاهای مربوط به نقض حقوق مالکیت فکری در سریال «جیران»، با توجه به عدم تمایل شاکی به ادامه رسیدگی توسط ساترا، موضوع تا زمان ثبت درخواست رسیدگی از سوی عوامل تولید سریال «آهوی من مارال» یا ارائه حکم قضایی، در ساترا مسکوت مانده و انتشار یا عدم انتشار سریال «جیران»، ارتباطی با آن ادعا ندارد.»

با این همه پخش ساخته جدید حسن فتحی برای نمایش خانگی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد؛ هرچند پلتفرم پخش‌کننده وعده داده است که این مشکل حداکثر ظرف یک هفته برطرف خواهد شد.

انتهای پیام


11417540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است