فرهنگی‌هنری 07:45 - 18 مرداد 1403
کتاب «همراه ما بود» شامل مجموعه سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی است.

صحبت‌های سید حسن نصرالله درباره شهید سلیمانی در کتاب «همراه ما بود»

کتاب «همراه ما بود»، شامل مجموعه‌ی سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی، بعد از شهادت ایشان، است. انتشارات مکتب حاج قاسم امسال در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از این کتاب رونمایی کرد و کتاب «همراه ما بود» با گردآوری و مترجم سید حسین مرکبی با تعداد ۳۶۸ صفحه روانه بازار شده است.

در توضیحات کتاب آمده است: «بدون شک یکی از نزدیک‌ترین دوستان شهید حاج قاسم سلیمانی سید مقاومت، سید حسن نصرالله است. رابطه‌ی این دو فرمانده محدود به میدان جنگ با اسرائیل نیست، این را خود سیدحسن نیز بار‌ها درباره‌ی حاج قاسم بیان کرده بود که او از همان نخستین دیدار، جای خود را دل‌های رزمندگان باز کرد تا حدی که درباره‌ی او گفتند: «او یکی از ما بود.». این کتاب شامل مجموعه‌ی سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره‌ی دوست و همرزم بیست‌ساله‌ا‌ش حاج قاسم سلیمانی، بعد از شهادت ایشان، است که در روز‌های سخت جنگ سی‌وسه روزه و بعد از آن، همیشه همراهشان بود و هیچ‌گاه مقاومت را تنها نگذاشت».

پیشتر مئیر شفیق، متفکر فلسطینی در رونمایی کتاب «همراه ما بود» گفته بود، بنده شناختی از سلیمانی نداشتم، اما از آنجا که با رهبران فلسطین ارتباط خوبی دارم، درباره او زیاد شنیدم. آنها به من گفتند: او همواره برای فلسطین به عنوان فرمانده مقاومت خوب کار می‌کرد و همیشه از نقش بی‌بدیل او در عراق، سوریه، لبنان و بحرین صحبت می‌شد. نقش او را در عملیات طوفان الاقصی دیدیم و شنیدم که تونل‌ها و تسلیحاتی که فلسطینی داشتند از برکت وجود سلیمانی بود. او یک شخصیت استثنایی داشت و تاثیر نقش این شخصیت به آینده منتقل خواهد شد. به نظرم سلیمانی در مسأله فلسطین نقش اساسی داشت و او یکی از میوه‌های امام خامنه‌ای بود که او توصیه‌های امام را به صورت عملیاتی انجام می‌داد که ثمره خوبی هم داشت. ما (فلسطینی‌ها) و همه کشور‌های اعضای جبهه مقاومت باید تا ابد از نقش او در این جبهه بگوییم که پیروزی‌های مقاومت مدیون تلاش‌های این قهرمان بی‌نظیر هستیم.


12080850
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر با حضور ۲۲ گروه متشکل از هنرمندان دارای معلولیت، منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه چهل‌وسومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ۷ کتاب را به عنوان نامزد‌های گروه‌های مختلف «کلیات» این‌جایزه معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های راه یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره ملی فیلم فجر، شامل مسابقه سینمای ایران، مستند و فیلم کوتاه، معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر میزبان ۱۲ اثر نمایشی است که در بخش‌های اصلی صحنه‌ای و خیابانی جشنواره اجرا می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با تأکید بر ماهیت مردمی این جشنواره گفت: عمار تلاشی برای نمایش واقعیت‌های جمهوری اسلامی ایران از زاویه نگاه مردم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «رو به آفتاب» به کارگردانی امیر اسرافیلی، روایتی دل‌انگیز از پیوند قلبی و عشقی که در سینه مردم، در کوی و برزن و شهر و روستا ریشه دوانده و زنده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «گرگ‌ها» گفت: آقای میرباقری صد برابر از من بهتر است. او بعد از «گرگ‌ها»، «رعنا» و چندین فیلم دیگر ساخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه گفت: دومین دوره سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» با موضوع «دستان مبارک حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «طلوع قمر» در شب ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) با بررسی موضوع‌هایی همچون وفاداری، جانبازی، رهبری اخلاقی، قناعت و بصیرت در فتنه، روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های مختلف رادیویی با تمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها تلاش دارند روایت دقیق و منصفانه از توانمندی‌های استان‌ها را ارائه دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است