ورزشی 12:08 - 02 مهر 1402
ستاره الاتحاد عربستان برای بازی با سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا آماده است.

ماشین گلزنی الاتحاد به بازی با سپاهان می‌رسد

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین هفته از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا قرار است در ورزشگاه نقش جهان میزبان الاتحاد و کریم بنزما باشد.

عبدالرزاق حمدالله ستاره مراکشی الاتحاد پیش از این دیدار مصدوم شده بود. آقای گل فصل گذشته لیگ عربستان مهره کلیدی الاتحاد به شمار می آید و معروف به «جلاد» در عربستان است.

طبق گزارش صفحات خبری نزدیک به باشگاه الاتحاد حمد الله تمرینات انفرادی خود را آغاز کرده و برای بازی با شاگردان مورایس در لیگ قهرمانان آسیا آماده خواهد بود.

سپاهان در اولین بازی خود در آسیا مقابل نیرو هوایی عراق به نتیجه تساوی 2 بر 2 رضایت داد. الاتحاد هم در اولین بازی خود توانست اجمک ازبکستان را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهد.

پایان پیام/


11995858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمیدرضا محمدی‌تنها قوی‌ترین مرد جوان جهان و دارنده سه مدال طلا از مسابقات وزنه برداری قهرمانی جوانان جهان پرو ۲۰۲۵ در مراسم استقبال گفت: مدالم را به آستان قدس رضوی تقدیم کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسوولان فدراسیون چوگان، به قول خود در خصوص پرداخت پاداش پای سکوی ملی پوشان عمل کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی هیرنفین به دلیل مصدومیت بازی‌های باقیمانده لیگ هلند را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سروش رفیعی نسبت به حواشی اخیر و اختلاف با امید عالیشاه واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» طی احکامی از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال تهران، اعضای جدید کمیته انضباطی و استیناف این باشگاه معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زنان ایران در آخرین مسابقه‌اش در دور گروهی جام ملت‌های آسیا مقابل ویتنام به تساوی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک باشگاه پرسپولیس با انتشار پستی در فضای مجازی غیر مستقیم ماندن خودش و ۳ بازیکن دیگر را تایید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: بر این باورم بخشی از خلا‌های فرهنگی ورزش کشور را با تعامل با حوزه هنری انقلاب اسلامی می‌توان برطرف کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال ایران در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید در ال‌کلاسیکو گفت: بارسلونا این دیدار را می‌برد و قهرمان لالیگا خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال در جشن قهرمانی تراکتور تبریز حضور نخواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است