ورزشی 10:28 - 10 اردیبهشت 1404
دکتر مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک از تمرینات تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر بازدید کرد.

بازدید دبیرکل کمیته ملی المپیک از تمرینات تیم ملی شمشیربازی؛ دکتر علی‌نژاد: از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط‌ عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون شمشیربازی، دکتر مهدی علی‌نژاد عصر امروز (سه‌شنبه) به همراه محمد تابع رئیس آکادمی با حضور در آکادمی ملی المپیک از روند آماده‌سازی تیم ملی اسلحه سابر مردان ایران بازدید کرد.

در این بازدید، دبیرکل کمیته ملی المپیک در صحبت با علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی، محمد رهبری مربی تیم ملی اسلحه سابر و همچنین تنی چند از ملی‌پوشان، از آخرین وضعیت این تیم را جویا شد.

در ابتدا، علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون ضمن قدردانی از حضور دبیرکل کمیته ملی المپیک و رئیس آکادمی، گفت: از حمایت همیشگی شما مسئولان از شمشیربازی ممنون هستم و این حضور برای ما ارزشمند است.

وی گفت: مشکلات و کمبود‌هایی از لحاظ زیر ساخت‌ها داریم که امیدوارم با کمک شما و مسئولان وزارت ورزش، زودتر برطرف شود تا بتوانیم در رویداد‌های پیش‌رو نتایج در خور نام این رشته کسب کنیم.

سپس علی‌نژاد گفت: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه من است و سالهاست نتایج و عملکرد ملی‌پوشان این رشته را دنبال می‌کنم. هر کمکی از ما در کمیته برای این رشته برآید، دریغ نخواهیم کرد. 

دبیرکل کمیته ملی المپیک سپس از بازیکنان خواست که خود را معرفی کنند که جوان بودن نفرات و میانگین سنی پایین تیم، مورد توجه وی قرار گرفت.

دبیر کل کمیته در این خصوص، اظهار کرد: جالب است که این تعداد بازیکن جوان در اردو حضور دارند که این نکته امیدوار کننده‌ای است و نشان می‌دهد فدراسیون برای تغییر نسل از اکنون برنامه‌ریزی کرده است. حضور این نفرات جوان می‌تواند، آینده شمشیربازی را تضمین کند.

در این دیدار، محسن وحدانی دبیر فدراسیون شمشیربازی و محمد عبدی مدیر سازمان تیم‌های‌ملی نیز حضور داشتند.


12185039
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمید عزیزی از رشد زیرساخت‌های گلف، افزایش منابع مالی و برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار و حضور موفق در رویداد‌های بین‌المللی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حمید عزیزی از تشکیل تیم رسانه‌ای گلف و فراهم شدن امکان حضور خبرنگاران در تمرینات و لیگ این رشته خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال در هفته‌های ابتدایی فصل با رویکرد استفاده از تک‌مهاجم به میدان رفته و حالا کارایی این سیستم به یکی از پرسش‌های مهم تیم تبدیل شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چند بازیکن تیم فوتبال استقلال با وجود نام و سابقه قابل توجه، هنوز نتوانسته‌اند جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی سهراب بختیاری‌زاده پیدا کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار با فولاد خوزستان یک بازیکن خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران با راهیابی به مرحله حذفی رقابت‌های قهرمانی آسیا، با دو پله صعود در رده‌بندی فدراسیون جهانی برای نخستین بار به رتبه چهلم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران در آخرین دیدار مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ عراق را شکست داد و صعودش به جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها مسجل شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت عرب براقی در بازی پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس می‌گوید که سرخپوشان با اشتباه ایری و سیستم تدافعی به تراکتور باختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با سبک تدافعی مهدی تارتار بعد از ۷ سال به تراکتور در تبریز باخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است