ورزشی 10:28 - 10 اردیبهشت 1404
دکتر مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک از تمرینات تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر بازدید کرد.

بازدید دبیرکل کمیته ملی المپیک از تمرینات تیم ملی شمشیربازی؛ دکتر علی‌نژاد: از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط‌ عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون شمشیربازی، دکتر مهدی علی‌نژاد عصر امروز (سه‌شنبه) به همراه محمد تابع رئیس آکادمی با حضور در آکادمی ملی المپیک از روند آماده‌سازی تیم ملی اسلحه سابر مردان ایران بازدید کرد.

در این بازدید، دبیرکل کمیته ملی المپیک در صحبت با علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی، محمد رهبری مربی تیم ملی اسلحه سابر و همچنین تنی چند از ملی‌پوشان، از آخرین وضعیت این تیم را جویا شد.

در ابتدا، علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون ضمن قدردانی از حضور دبیرکل کمیته ملی المپیک و رئیس آکادمی، گفت: از حمایت همیشگی شما مسئولان از شمشیربازی ممنون هستم و این حضور برای ما ارزشمند است.

وی گفت: مشکلات و کمبود‌هایی از لحاظ زیر ساخت‌ها داریم که امیدوارم با کمک شما و مسئولان وزارت ورزش، زودتر برطرف شود تا بتوانیم در رویداد‌های پیش‌رو نتایج در خور نام این رشته کسب کنیم.

سپس علی‌نژاد گفت: شمشیربازی از رشته‌های مورد علاقه من است و سالهاست نتایج و عملکرد ملی‌پوشان این رشته را دنبال می‌کنم. هر کمکی از ما در کمیته برای این رشته برآید، دریغ نخواهیم کرد. 

دبیرکل کمیته ملی المپیک سپس از بازیکنان خواست که خود را معرفی کنند که جوان بودن نفرات و میانگین سنی پایین تیم، مورد توجه وی قرار گرفت.

دبیر کل کمیته در این خصوص، اظهار کرد: جالب است که این تعداد بازیکن جوان در اردو حضور دارند که این نکته امیدوار کننده‌ای است و نشان می‌دهد فدراسیون برای تغییر نسل از اکنون برنامه‌ریزی کرده است. حضور این نفرات جوان می‌تواند، آینده شمشیربازی را تضمین کند.

در این دیدار، محسن وحدانی دبیر فدراسیون شمشیربازی و محمد عبدی مدیر سازمان تیم‌های‌ملی نیز حضور داشتند.


12185039
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی تیم پاختاکور را به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با تیم استقلال صحبت‌های مختلفی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد در فصل آینده لیگ برتر فوتبال تیم «ب» این باشگاه را تشکیل دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به احتمال زیاد دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در جزیره کیش برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید تمرینات تیم ملی بوکس از فردا دوشنبه با حضور ۳۴ مشتزن آغاز به کار خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان جلسه کمیته فنی تیم‌های ملی تکواندو، اعضای کادر فنی تیم‌های نوجوانان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان انتخاب و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پزشک استقلال با انتشار پیامی در فضای مجازی به ابهامات مصدومیت ماشاریپوف پاسخ داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال گفت: استقلال کار سختی در جام حذفی ندارد و مدعی اصلی قهرمانی به شمار می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در نیم فصل دوم بازی‌های خانگی را در زمینی به جز شهر قدس برگزار می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است