اجتماعی 10:39 - 30 شهریور 1403
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: برگزیده شدن طرح «من شهردارم» باعث دیده شدن پایتخت جمهوری اسلامی ایران در جامعه جهانی می‌شود.

اجرای بیش از ۱۲۰۰ پروژه با رأی مستقیم مردم در طرح «من شهردارم»

عطاءالله رفیعی آتانی، رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران درباره برگزیده شدن طرح «من شهردارم» به عنوان ابتکار تهران در رویداد جایزه جهانی ۲۰۲۴ مسکو گفت: پیش از هر چیزی باید بابت این اتفاق به شهرداری تهران تبریک گفت. مهمترین مبنایی که ما برای این ایده داشتیم این بود که مردم سالاری جمهوری اسلامی که ماهیت آن با مشارکت مردم عجین است و مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی ایجاد یک نظام مردم سالار در ایران است را با این طرح اجرا کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: مدیریت شهری هم در واقع محصول همین مردم سالاری بوده و هست. مهمترین شعار‌های رهبران انقلاب اسلامی این بود که شهر‌ها باید از سمت شورا‌ها اداره بشوند. حتی در آن زمان شورا‌ها با ظرفیتی بیشتر از امروز پیش بینی شدند.

رفیعی آتانی با تاکید بر اینکه در طرح «من شهردارم» بسیاری از پروژه‌ها با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند، خاطرنشان کرد: در اولین دوره «من شهردارم» نزدیک به حدود ۵۰۰ هزار رای دهنده داشتیم و بیش از ۱۲۰۰ پروژه با رای مستقیم مردم انتخاب شدند. پس از اجرای موفق آن، گام دوم نیز اجرا شد که در آن بیش از یک میلیون نفر رای دادند و پروژه‌هایی را انتخاب کردند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: تمام طرح‌هایی که از سمت مردم برگزیده شدند در دست اقدام قرار گرفتند. نوآوری اصلی این است که انتخاب پروژه‌ها به جای اینکه پشت در‌های بسته انجام بگیرد، به مردم سپرده شد و شهرداری تهران انتخاب را حق مردم دانست. مردم با رای مستقیم پروژه‌ها را انتخاب کردند. درواقع با این اقدام از عقل جمعی و بیشتری برای تصمیمات استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وقتی مردم به طرحی رای دادند به آن دلبسته‌تر خواهند بود، توضیح داد: اقدامات شهرداری بیش از حد متعارف با مردم عجین است؛ درواقع در متن زندگی مردم قرار دارد.

رفیعی آتانی خاطرنشان کرد: به نظرم توجه جامعه جهانی به این تدبیر شهرداری تهران می‌تواند مردم سالاری را تقویت کرده و باعث رشد مردم بشود. مردم زمانی که همراهی خودشان را موثر ببینند در نتیجه این تصمیم همراه‌تر می‌شوند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در آخر با اشاره به نقش این اتفاق در دیده شدن اقدامات مدیریت شهری گفت: این اتفاق سبب می‌شود که جامعه جهانی و شهر‌های بزرگ جهان تهران را ببینند. این رخداد قدرت گفت‌وگوی شهرداری تهران را با سایر شهرداران و شهر‌های بزرگ افزایش خواهد داد و طبیعتا این نوآوری تهران می‌تواند فرصت‌های بیشتری برای مدیریت شهری پایتخت فراهم کند.


12094542
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا تأکید کرد: پلیس با تفکیک دقیق میان مطالبات قانونی مردم و اقدامات مخرب، ضمن صیانت از حقوق شهروندان، اجازه تبدیل اعتراضات مدنی به ناامنی و آشوب را نداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، گفت: ظهر امروز، یک اتوبوس مسافربری در محدوده پلور از مسیر اصلی خارج شده و وارد کنارگذر مسیر لار به آبگرم رینه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به ابعاد شخصیتی و اخلاقی شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: حاج قاسم هیچ‌گاه خود را محور نمی‌دانست و همواره مردم، رزمندگان و خانواده‌های شهدا را اصل می‌دانست؛ او مرد عمل بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس ایران جهت حفاظت از حریم و حرمت و امنیت مردم، سناریو‌های آشوب و تجزیه دشمنان وطن را از مسیر شرافت سازمانی، نجابت رفتاری و اشراف عملیاتی نقش برآب می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور در روز جمعه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتکاف آرمانی مساجد تهران در سال ۱۴۰۴ با عنوان «وصل آرمانی» و با مشارکت گسترده نوجوانان، در بیش از ۶۱۰ مسجد پایتخت برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: پیگیری زیرساخت‌ها و قرارداد‌های مربوط به حج تمتع سال آینده آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۳ فقره تصادف مرگبار در دومین هفته دی ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره کنترل حیوانات مضر شهری شهرداری تهران گفت: روباه‌ها به‌دلیل خشکسالی، کاهش منابع طبیعی، تخریب زیستگاه‌ها و دسترسی آسان به غذا در محیط شهری وارد محدوده‌های شهری شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور، از روان بودن تردد در اغلب محور‌های اصلی و در عین حال انسداد برخی مسیر‌ها به دلیل شرایط جوی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است