اجتماعی 14:40 - 22 مرداد 1403
هیأت منصفه دادگاه‌های‌سیاسی و مطبوعاتی، مدیر مسئول شرق آنلاین و اعتماد را به اتفاق آرا مجرم، اما مدیر مسئول شرق را مستحق تخفیف دانسته است.

مدیر مسئول شرق آنلاین و اعتماد مجرم شناخته شدند

اکبر نصراللهی‌سخنگوی هیئت منصفه گفت: اتهام‌های مهدی رحمانیان نشر اکاذیب موضوع شکایت آقای عبدالله عبدی مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی امیرآباد مازندران موضوع گزارش ۱۸ تیر ۱۴۰۲ در مورد ابر بدهکار بانکی است.

وکیل عبدالله عبدی، دریافت ۶۰۰ میلیون یورو تسهیلات دولتی شرکت پتروشیمی امیر آباد را کذب و خلاف واقع دانست گفت: موکل وی مالک کارخانه فولاد البرز ایرانیان است و وام دریافتی ۵۸ میلیون یورو بوده که کامل آن را پرداخت کرده است. تصرف اراضی میانکاله هم کذب است و آقای عبدالله عبدی هیچ‌گونه تصرف غیرقانونی نداشته و نامبرده در چارچوب قرارداد‌های جاری توسط سازمان امور طبیعی و بر اساس مصوبه دولت و تأیید سازمان محیط زیست موفق به اخذ مجوز اجاره ملک برای اجرای طرح شده است.

نصراللهی افزود:  مهدی رحمانیان مدیر مسئول شرق و وکیل وی باوجود ابلاغ قبلی در دادگاه حضور نداشت، اما در دفاعیات مکتوب قبلی مندرج در پرونده تصریح شده است: منابع مطالب گزارش از خبرگرای‌ها و اظهارات معاون حقوق عامه دادستان استان مازندران بوده است.

در جلسه دادگاه امروز همچنین پرونده‌های دو شکایت از مدیرمسئول روزنامه اعتماد بررسی شد. در این پرونده‌ها آقای بهروز بهزادی به نشر مطالب خلاف واقع، موضوع شکایت آقایان محمد سروش و محمد علی اسکندری زاده و معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فرا جا متهم است. در خصوص شکایت آقایان محمد سروش و محمد علی اسکندری زاده روزنامه اعتماد در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ مطلبی با عنوان "جبران یک میلیارد دلاری نا ترازی حاصل از فساد از جیب مردم "، منتشر کرده است و در مورد شکایت معاونت حقوقی و امور مجلس و دولت فرا جا روزنامه اعتماد در گزارشی با تیتر بازار زنانه فروش‌ها کساد شد، در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ نوشته است: روسری آدم، کمی عقب برود به آدم بگویند سه میلیون تومان کارت بکش.

هیأت منصفه بعد از شنیدن اظهارات وکلای شاکیان و وکیل متهم در هر دو شکایت، مدیر مسئول اعتماد را مجرم دانست و مستحق تخفیف ندانست.

نصراللهی در پایان گفت: رأی دادگاه رسیدگی در مورد پرونده اتهام‌های مدیر مسئول شرق آنلاین و مدیر مسئول اعتماد که به ریاست قاضی کریمی در شعبه نهم دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد


12082159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با تصویب اعضای شورای شهر تهران عوارض ساختمانی برای سال آینده ۳۳ درصد افزایش پیدا کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از اعزام زائران حج تمتع آتی از ۲۳ ایستگاه پروازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده جدید مرزبانی فراجا طی حکمی از سوی سردار رادان منصوب شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور، بر ضرورت توجه به ابعاد اجتماعی در مدیریت بحران تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: بیش از یک میلیون و ۴۶۰ هزار نفر در کشور با نام مهدی نام گذاری شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر گفت: داروخانه‌های هلال‌احمر با ارائه خدمات تخصصی و نوبت‌دهی آنلاین، حتی در شرایط بحران نیز خدمت‌رسانی به بیماران را بدون وقفه ادامه می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضائیه گفت: رسیدگی به پرونده‌های بازیگران و هنرمندانی که مردم را به اغتشاشات دعوت کردند به سرعت آغاز و برای بعضی از آن‌ها کیفر خواست صادر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد حضرت مهدی (عج)، ویژه برنامه‌های «تا انقلاب مهدی
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ۱۵ تا ۳۰ بهمن ماه جاری تخفیف‌های ویژه‌ای برای بازدید از برج میلاد و همچنین سایر بخش‌های تفریحی این مجموعه برای شهروندان در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: نرخ پایه طرح ترافیک در سال آینده به میزان ۱۴۵ هزار تومان با ۴۱ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۴ تعیین شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است