اجتماعی 13:54 - 20 تیر 1403
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: هر فیلتر سیگار می‌تواند با انتشار فلزات سنگین حدود یک متر مربع از خاک را آلوده کند.

فیلتر سیگار از مخرب‌ترین پسماندهاست

 علیرضا رحمتی در دوره آموزشی بهره‌وری سبز، محیط زیست و توسعه پایدار که با حضور مدیران، نمایندگان ایمنی بهداشت، محیط زیست و کارشناسان به میزبانی شرکت دخانیات تهران برگزار شد، مطالبی درباره بهره‌وری سبز، توسعه پایدار و به‌کارگیری مؤثر و کارآمد تمامی منابع برای هدایت و کنترل سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها از جمله در تمامی فعالیت‌های مرتبط با دخانیات از مرحله مزارع تهیه توتون و دخانیات، فرآوری و فرآیند تولید و ارتقای مسئولیت پذیری اجتماعی در مرحله مصرف دخانیات به ویژه فیلتر سیگار که از مخرب‌ترین پسماند‌های تولیدی در محیط زیست است، بیان کرد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران به منظور نیل به اهداف زیست محیط زیستی بر تشکیل کارگروه محیط زیست در شرکت دخانیات با محوریت آموزش و فرهنگ‌سازی و تقویت فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی در تمامی مراحل مرتبط با دخانیات با هماهنگی محیط زیست تاکید کرد.

وی افزود: فرهنگ خودداری از رهاسازی فیلتر سیگار در طبیعت با ایجاد ساز و کار لازم و حتی جمع‌آوری آن به ویژه در بوستان‌ها و مناطق بکر باید در اولویت تصمیم‌گیرندگان شرکت دخانیات در قالب فرهنگ سازی قرار گیرد.

رحمتی با اشاره به مخاطرات پسماند‌های رهاشده در طبیعت از ایجاد آلودگی فیلتر‌های سیگار که بر اساس نظرات کارشناسی می‌تواند هر فیلتر با انتشار فلزات سنگین حدود یک متر مربع از خاک را آلوده سازد، اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود روی جعبه‌های سیگار مطالب آموزشی اثربخش به منظور ارتقای آگاهی مصرف کنندگان از جمله عدم رهاسازی فیلتر سیگار در طبیعت و موارد مشابه درج شود.

 این دوره با حضور ۷۵ نفر از مدیران، کارشناسان و کارکنان شرکت دخانیات برگزار شد و در حاشیه این بر امه مدعوین از موزه دخانیات بازدید کردند.


12071975
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پلیس راهور تهران بزرگ و معاونین حمل و نقل و ترافیک مناطق مختلف شهرداری تهران با هدف تمهیدات ترافیکی طرح استقبال از مهر، بازگشایی مدارس و بحث حمل و نقل عمومی برای آمادگی مهر ماه در پلیس تهران بزرگ؛ جلسه مشترک برگزار کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای فاز دوم طرد اتباع غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: طرح به زودی اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت نباید امور مربوط به حمل بار را انجام دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود خودرو و موتور به سطح گلزار شهدا در بهشت زهرای تهران، در روز‌های پنجشنبه و تعطیل این هفته در تمامی ساعات شبانه‌روز به طور موقت «ممنوع» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است