ورزشی 12:33 - 13 دی 1404
پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.

قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده در BT۵۰ تنیس ساحلی

باشگاه خبرنگاران جوان - در ادامه رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) در جزیره کیش و در آخرین روز این مسابقات مدعیان عنوان قهرمانی در زمین‌های مجموعه کی کورت به مصاف هم رفتند که در پایان تیم امیرعلی بنده نژاد و عرفان جوینده عنوان نخست این مسابقات را از آن خود کردند.

در اولین بازی مرحله نیمه‌نهایی تیم امیرعلی بنده‌نژاد و عرفان جوینده با نتیجه ۲-۶ و ۰-۶ تیم هویار ملک محمدی و سالار ریاحی را شکست دادند تا جواز حضور در فینال را کسب کنند. در دیگر بازی این مرحله تیم فرهان و شهریار اهرزاد نتیجه را ۲ بر یک به تیم مهدی بازگیر و علیرضا رضایی واگذار کردند تا تکلیف تیم‌های فینالیست مشخص شود.

در دیدار پایانی این مسابقات تیم امیرعلی بنده‌نژاد و عرفان جوینده با نتیجه ۳-۶ و ۴-۶ از سد زوج مهدی بازگیر و علیرضا رضایی عبور کردند تا با کسب این نتیجه قهرمان این هفته نیز مشخص شود. در هفته سوم مسابقات تنیس ساحلی (BT50) در بخش بانوان ۸ تیم و در بخش مردان ۲۸ تیم حضور داشتند تا پرونده این مسابقات با جایزه ۴ هزار دلاری بسته شود.

در بخش زنان نیز این مسابقات با قهرمانی زوج یاسمن حیدری و عسل فرحبدنیا در بخش بانوان به پایان رسیده بود. پیش از این مسابقات، ۲ هفته رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی(BT10) نیز برگزار شده بود. با برگزاری این رویداد، ۷ هفته مسابقات تنیس ساحلی در کشورمان برگزار شده که این امر در ارتقای رنکینگ ورزشکاران تنیس ساحلی کشورمان نقش به سزایی دارد. سرداوری این رقابت‌ها بر عهده مجید گلچین سرداور نشان سفید کشورمان بود و کسری حجازی مدیریت رویداد را بر عهده داشت.

گفتنی است میلاد کی‌مرام مسئولیت کمیته تنیس ساحلی کشورمان را بر عهده دارد و در چند وقت اخیر ورزشکاران ایرانی در رنکینگ جهانی صعودی قابل توجه داشته‌اند.


12254096
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال امید برای حضور در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا وارد عربستان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال فصل ۱۴۰۴/۰۵ ایران درحالی به میانه خود رسید که آمار گلزنی تیم‌ها بسیار پایین بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان کاندیدای کسب عنوان بهترین مربی سال فوتسال جهان در رده ملی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور این بار قصد دارد با ۲ پرسپولیسی سابق توافق کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فرانسوی – گابنی تیم فوتبال استقلال دوباره به جمع آبی‌ها باز می‌گردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان برای انجام تست‌های پزشکی روز یکشنبه به تهران می‌آید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید که من فکر می‌کنم نتیجه قابل قبولی در نیم فصل اول به دست آمد اگر چه بهتر از این می‌توانست باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیلهرم بیسولی مهاجم ۲۷ ساله باشگاه بوریرام تایلند یکی از گزینه‌های اوسمار برای تقویت خط حمله پرسپولیس بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن لژیونر فوتبال کشورمان پیشنهاد باشگاه تراکتور برای پوشیدن پیراهن این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است