فرهنگی‌هنری 16:36 - 08 مهر 1402
دبیر اجرایی سومین دوره انتخاب جایزه سردار شهید حاج حسین همدانی گفت: همکاران ما در حوزه بین‌الملل توانستند نزدیک به ۲۰۰ عنوان کتاب که در سایر کشورها با موضوع مدافعان حرم و جبهه مقاومت تألیف و انتشار پیداکرده است، دریافت کنند.

دبیر جایزه شهید همدانی: بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب خارجی به دبیرخانه ارسال شد

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن علایی فعال دبیر اجرایی سومین دوره انتخاب آثار برتر مدافعان حرم و جبهه مقاومت؛ جایزه سردار شهید حاج حسین همدانی، با اشاره به تاریخ برگزاری اختتامیه مراسم اظهار کرد: تاریخ برگزاری مراسم اختتامیه و اعلام نتایج ۲۵ مهر ۱۴۰۲ خواهد بود.

وی از استقبال نویسندگان و ناشران در حوزه بین‌الملل خبر داد و گفت: با توجه به تصمیم شورای سیاست‌گذاری سومین دوره جایزه شهید همدانی، حوزه بین‌الملل این دوره بسیار جدی‌تر و پررنگ‌تر از دوره‌های قبل پیگیری شده و همکاران ما در حوزه بین‌الملل توانستند نزدیک به ۲۰۰ عنوان کتاب که در سایر کشورها با موضوع مدافعان حرم و جبهه مقاومت تألیف و انتشار پیدا کرده است، دریافت کنند.

دبیر اجرایی جایزه شهید همدانی افزود: کتاب‌های حوزه بین‌الملل عمدتاً به زبان‌های عربی، آذری، اردو، روسی، ترکی استانبولی، کُردی و انگلیسی است که توسط داوران گروه بین‌الملل و ترجمه در حال داوری و ارزیابی است.

وی افزود: با توجه به حجم چشم‌گیر کارهای انجام‌ شده در حوزه بین‌الملل، امیدواریم این اقدام مبنای خوبی برای بین‌المللی شدن جایزه سردار شهید حاج حسین همدانی در دوره‌های بعد شود.

علایی تأکید کرد: در این دوره نیز از نویسندگان و ناشرین فعال داخلی و خارجی تقدیر به عمل خواهد آمد.

پایان پیام/


11997156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است