ورزشی 20:57 - 02 اسفند 1402
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره برد تیمش برابر تیم تراکتور در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.

اوسمار: تراکتور بازی را برای ما سخت کرد

اوسمار ویرا  سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از برد تیمش برابر تیم تراکتور در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال  اظهار کرد: بازی خیلی سخت داشتیم. از اولین دقیقه بازی، تراکتور یارگیری من تو من داشت و این بازی ما را سخت کرد. بازیکنان ما توانستند راه عبور از آن یارگیری را پیدا کنند. شکل بازی ما اینطور نیست که از توپ بلند استفاده کنیم، اما با توجه به شرایط بازی از آن استفاده کردیم. ما تیم هدفمند داشتیم که بدون توپ و با توپ خیلی خوب بازی کرد و یارگیری داشتیم.

او افزود: بازی در نیمه اول متعادل بود. گل اول را که زدیم و توانستیم پرس کنیم و گل دوم را با حفظ توپ بزنیم. در ۱۵ دقیقه فشار روی تیم ما بود و حتی تراکتور نمی‌توانست به گل برسد. در تعویض‌هایی که داشتند تیم آن‌ها رو به جلو آمدند. به خاطر اینکه نتیجه را حفظ کنیم، کمی عقب‌تر نشستیم. این خیلی خوب می‌شد اگر تماشاگران هم کنار ما بودند. خیلی دوست داشتیم که این بازی تماشاگران کنار ما بودند تا خوشحالی را با آن‌ها تقسیم کنیم. مطمئنیم که از این بازی رضایت دارند و امیدوارم در بازی مقابل سپاهان کنار ما باشند، چون حضور آن‌ها کنار ما مهم است.

او در مورد نقل و انتقالات گفت: یک محدودیتی برای جذب بازیکن داریم و قبل از بازی گفته بودم. اکنون هم ۵ روز تا بسته شدن پنجره نقل و انتقالات مانده است. نمی‌خواهیم هیچ بازیکن جدیدی را به این خاطر بگیریم. شاید یک بازیکن با تجربه بگیریم، اما در حال حاضر چنین تصمیمی نداریم.

او درباره اینکه آیا نمی‌خواهید دروازه بان دوم جذب کنید؟ اصلا در نقل و انتقالات دروازه بان دوم می‌خواستید؟ گفت: یک دروازه بان باتجربه از ابتدای فصل می‌خواستیم و وقتی گل محمدی حضور داشت، حرفش بود که یک دروازه‌بان بیاید، اما کسی را پیدا نکردیم که تجربه داشته باشد و به تیم کمک کند. اکنون ۱۹ جا برای بازیکن بزرگسال داریم. اگر بازیکنی می‌خواستیم باید تعداد آن‌ها به ۲۲ می‌رسید، اما اگر مورد خاصی و دروازه‌بان با تجربه‌ای به نظر رسید با آن صحبت می‌کنیم.


12032738
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان روز‌های پر‌چالشی را پشت سر می‌گذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ مدال در ۳ رشته نتیجه رقابت ورزشکاران ایران در روز دهم المپیک ناشنوایان بود؛ با این عملکرد مجموع مدال‌های کاروان «عاشقان ایران» به ۳۵ مدال تا پایان این روز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی مسابقات فوتبال استان تهران تا پایان هفته به دلیل آلودگی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی زاده و زینب حسن پور با برتری برابر حریفان خود در فینال وزن ۵۰ و ۵۵ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی‌زاده و زینب حسن‌پور با برتری برابر حریفان خود در مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب دو مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش کشتی آزاد ایران که صاحب مدال نقره المپیک ناشنوایان در توکیو شد گفت: شرمنده مردم شدم که نتوانستم به مدال طلا دست پیدا کنم، اما قول می‌دهم در المپیک بعدی جبران کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی بخش‌های انفرادی و دونفره رقابت‌های تنیس‌روی‌میز قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان برگزار شد و نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نسیبه شهبازی با شکست برابر نماینده ازبکستان از صعود به فینال مسابقات تکواندو بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دور سوم بخش استاندارد بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا در تایلند، هفت شطرنج‌باز ایرانی با ثبت سه برد پیاپی صدرنشین جداول رده سنی خود شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فینال رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک ناشنوایان در وزن ۱۲۵ کیلوگرم با شکست محمد قمرپور و مدال نقره او به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است