فرهنگی‌هنری 19:35 - 03 مرداد 1403
تازه‌ترین اثر مهدوی انتشارات کتاب جمکران با نام «قدم‌هایش» نوشته محمدحسن شاهنگی کتابی منتشر شد.

«قدم‌هایش» قدم به کتابفروشی‌ها گذاشت

«قدم‌هایش» کتابی است درباره امام زمان (عج) به روایت منتظران ظهور به قلمی منظوم و روان و ادبی و درعین‌حال ساده و همه‌فهم. کتابی که تک‌تک احادیث و دعا‌ها و توصیفاتی که درباره امام عصر (عج) از بزرگان دین رسیده است به قلم امروزی درآورده تا همگان برای شناخت و برای جلب محبت تنها باقی‌مانده و ذخیره خدا آن را بخوانند و با امام خویش آشنا بشوند.

این کتاب در پنج فصل تدوین شده است. فصل اول: صاحب زمان، روی زمین (تولد یک منجی)، فصل دوم: کوری، کری و تاریکی (عصر غیبت)، فصل سوم: او حاضر و ما غائب (باید کاری کرد)، فصل چهارم: کاش به این اشک‌ها شک نکند (نشانه‌های ظهور)، فصل پنجم: با یک گل بهار می‌شود (او می‌آید)

کتاب کم حجم و خوش‌خوان «قدم‌هایش» به قلم محمدحسن شاهنگی در ۱۰۳ صفحه و با قیمت ۷۵ هزارتومان به تازگی در انتشارات کتاب جمکران به چاپ رسیده است. 

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: بیرون سرداب، گرداب‌ها محاصره‌اش کرده بودند؛ چاره‌ای برایش نمانده بود جز اینکه به بیرون از زمان و مکان پرتاب شود؛ جایی که دست بدخواهان به او نرسد. به‌طور موقت رفت تا بماند برای همه اعصار و امصار. سامرا اسم و رمز شب است برای او جهت عبور از این وضعیت بلاتکلیفی. سردار سرداب، دردمندی امان مردمان بریده و نوشدارو در راه... این بار سهراب‌ها نمی‌میرند تا رستم رسد. آن راز پوشیده که شفاف شود، شفای درد‌ها از راه می‌رسد. وقتی بیاید، معجزه‌ای به وقوع خواهد پیوست و در چشم برهم‌زدنی عزای نبودش، به عزت بودش تبدیل می‌شود.


12076260
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشنامه‌خوانی «حساب پرداخت نمی‌شه» در آموزشگاه هنر‌های نمایشی ری‌را اجرا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشن امضای کتاب «خانم آقای او» با حضور «ریحانه ابراهیم‌زادگان» در نمایشگاه کتاب برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پردیس سینمایی ملت در روزهای گذشته میزبان فیلمسازان جوان، سینماگران تازه‌نفس، اصحاب هنر و رسانه و همچنین بزرگان سینمای ایران بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از فروش ۶۱۱ میلیاردتومانی بخش حضوری و مجازی نمایشگاه سی‌وششم تا ساعت ۱۳ سومین روز برگزاری آن خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دومین روز از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از غرفه نهاد بازدید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت فرهنگ در دیدار با سفیر عربستان از این کشور دعوت کرد تا به‌عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه سال آینده حضور داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهرام کرمی در اولین نشست انتشارات نمایش درباره چاپ نمایشنامه‌های کهن الگوی ایرانی و آثار معاصر ایرانی صحبت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» غرفه انتشارات بنیاد سینمایی فارابی در روز‌های برگزاری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اختصاص تخفیف به صورت حضوری و مجازی میزبان اهالی هنر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز ولادت امام رضا (ع) خدام آستان قدس رضوی در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی تهران حاضر شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تا ظهر دومین روز از برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۹۵ هزار و ۴۰۳ نفر از دانشجویان و طلاب برای دریافت بن در نمایشگاه کتاب ثبت‌نام کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است