ورزشی 14:32 - 08 آذر 1402
هواداران پرسپولیس استقبال بسیار خوبی از بلیت‌فروشی بازی با الدحیل در هفته ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به عمل آورده‌اند.

فروش بیش از 90 درصدی بلیت‌ بازی پرسپولیس و الدحیل در 2 ساعت!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس سه‌شنبه هفته آینده، آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را مقابل الدحیل قطر برگزار می‌کند.

سرخ‌پوشان که اکنون با ۸ امتیاز پس از النصر در رتبه دوم گروه E قرار گرفته و بین تیم‌های دوم برتر گروه‌های پنج گانه مرحله غرب، در جایگاه سوم ایستاده‌اند  برای زنده نگه داشتن شانس صعود خود نباید در این بازی حساس امتیاز از دست بدهند. برهمین اساس نیاز به حمایت حداکثری هواداران دارند. 

در شرایطی که قرار است ۵۰ هزار بلیت برای این بازی به فروش برسد،  از ساعت ۱۲:۳۰ امروز بلیت فروشی بازی با حریف قطری آغاز شد که در همان ساعات ابتدایی بیش از ۴۵ هزار بلیت فروخته شده و فقط 3252 بلیت مانده است.

البته با توجه به زمان باقی مانده تا بازی قطعا ظرفیت درنظر گرفته شده برای ورزشگاه آزادی ظرف امروز و فردا پر خواهد شد.

پایان پیام/


12011316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم پرسپولیس می‌گوید که سروش رفیعی برای دعوا به سمت نیمکت آلومینیوم اراک نرفت بلکه می‌خواست خسته نباشید بگوید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پارتنوپی با یک شکست غیرمنتظره، فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس بازی مقابل آلومینیوم اراک گفت: آرزو می‌کنم که گل‌های زیادی برای سرخپوشان بزنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شانزدهمین هفته از رقابت‌های لیگ برتر انگلیس با برگزاری بازی‌های هیجان‌انگیز ادامه یافت و در مهم‌ترین بازی، منچسترسیتی در زمین کریستال پالاس ۳ بر صفر برنده شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در قراردادم با پرسپولیس باید بندی بابت مو‌های سفیدم اضافه می‌کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین هفته از رقابت‌های سری آ ایتالیا با برگزاری یک بازی در ورزشگاه سن‌سیرو پیگیری شد و میلان در برابر ساسولو به تساوی ۲ بر ۲ رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تراکتور در ورزشگاه خانگی اش با نتیجه ۲ - ۱ از سد پیکان گذشت و به رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم اراک در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره جلسه با امیر قلعه‌نویی و رقبای تدارکاتی تیم ملی توضیحاتی را ارائه داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام فدراسیون فوتبال پاکستان فاطمه شریف‌نقابی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان این کشور انتخاب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است