فرهنگی‌هنری 11:00 - 04 مهر 1405
کتاب «خاطراتی از پدرم» نوشته حجت‌الاسلام سید محمدمهدی نصرالله، ترجمه بشری صاحبی؛ روایتی ناب، دست‌اول و خواندنی از ابعاد فردی، خانوادگی و زیست اخلاقی شهید سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، منتشر و روانه بازار نشر شد.

ناگفته فرزند شهید سید حسن نصرالله از خلوت پدر

باشگاه خبرنگاران جوان - در آستانه دومین سالگرد شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله، نخستین اثر مکتوب رسمی و صمیمی منتشرشده با نام «خاطراتی از پدرم» از سوی خانواده دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان به قلم فرزندش سید محمدمهدی نوشته شده است.

این کتاب تصویری واقعی و بی‌واسطه از سبک زندگی مومنانه و پدرانه‌ی این چهره برجسته مقاومت در کانون خانواده را ترسیم می‌کند؛ چهره‌ای که تاکنون کمتر از این زاویه به جامعه معرفی شده است.

«خاطراتی از پدرم» ترجمه کتاب عربی ««ذکریاتی مع أبی» است که در دو بخش ساختاریافته شامل «آنچه از پدر شنیدم» (شنیده‌ها) و «آنچه در همراهی با او دیدم» (دیده‌ها و مشاهدات عینی) تدوین شده و در قالب هشتاد و دو روایت، به جزئیاتی، چون عطوفت در محیط خانه، توجه ویژه به تربیت فرزندان، نقش پدر و پدربزرگی مهربان، ساده‌زیستی، کیفیت مطالعه و انس ایشان با کتاب و به‌طور ویژه مواجهه ایشان با سختی‌ها در شرایط دشوار امنیتی می‌پردازد.

ترجمه این اثر توسط بشری صاحبی انجام شده و انتشارات امیرکبیر تلاش کرده است تا اثری خوش‌خوان و امین به لحن اصلی فرزند شهید را در دسترس علاقه‌مندان حوزه ادبیات پایداری، مقاومت و تاریخ معاصر قرار دهد.

 


12308794
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «خاطراتی از پدرم» نوشته حجت‌الاسلام سید محمدمهدی نصرالله، ترجمه بشری صاحبی؛ روایتی ناب، دست‌اول و خواندنی از ابعاد فردی، خانوادگی و زیست اخلاقی شهید سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، منتشر و روانه بازار نشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تولید هیسپان‌ تی‌وی از ساخت برنامه جدید «کلیدواژه» در این شبکه خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما درباره پرمخاطب شدن برخی سریال‌های شبکه آی‌فیلم توضیحاتی ارائه داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده کتاب «سخت ولی شیرین» گفت: این کتاب با پوشش نقش‌های ایثارگری، امدادگری، مادری و همسری، الگویی کامل از زنان دفاع مقدس را برای زنان امروز ارائه می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم کوتاه «پاپابندری» گفت: فیلم‌سازی که بتواند در این زمان کوتاه قصه‌ای را روایت کند، از توانمندی لازم برای ورود به عرصه‌های دیگر فیلم‌سازی برخوردار است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تصویربرداری فصل سوم مجموعه امیزودیک «سرو سپید سرخ» شروع شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «کن اوکیف» تفنگدار سابق آمریکایی، کهنه‌سرباز جنگ خلیج فارس و حالا منتقد سیاست خارجی آمریکا امشب مهمان برنامه «سپیده» است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قمی، توجه به عناصر هویتی در رسانه ملی را حاصل یک باور جدی دانست و به نمونه‌های متعدد چنین برنامه‌هایی اشاره کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی درباره علت پرمخاطب شدن برنامه‌هایی مانند «محفل» و «حسینیه معلی» گفت: برنامه‌ای پرمخاطب می‌شود، که به عناصر هویتی بیشتر توجه کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن هفته دفاع مقدس، یادواره تئاتر خیابانی «روایت حماسه» با اجرای ۶۴ اثر نمایشی در سراسر کشور میزبان علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است