ورزشی 14:57 - 07 اسفند 1402
ممبینی در خصوص اتهام دریافت رشوه بازیکنان تیم ملی گفت: بازیکنان و کادرفنی ما در قطر زحمت کشیدند و به پاکی و صداقت بچه‌های خودمان ایمان داریم.

واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به شایعه رشوه قطری ها به بازیکنان تیم ملی

هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال، در حاشیه مراسم استقبال از کاروان تیم ملی فوتبال ساحلی درباره کسب این موفقیت و مقام سوم جهان گفت: امکاناتی که ما از نظر سخت افزاری و نرم‌افزاری داریم، نسبت به سایر کشور‌ها در سطح خیلی بالایی نیستیم و در سطح متعادلی هستیم. بچه‌ها واقعا شاهکار کردند. برگزاری لیگ در کشور ما و آن نگاه توسعه طلبانه نسبت به فوتبال ساحلی و فوتسال باعث شده که فوتبال ساحلی و فوتسال ما الان شانه به شانه با رقبای اصلی دنیا رقابت کند.

او ادامه داد: بازی که ما با برزیل که قهرمان مسابقات هم شد، در دو تایم اول ما از تیم برزیل سر بودیم، ولی خب به هر حال حوادث فوتبال هم هست. این مقام سومی را به فال نیک می‌گیریم. امیدوارم که این اعتماد به نفس در فوتبال ساحلی، در فوتسال و فوتبال ما به وجود بیاید. ما واقعاً از نظر استعداد انسانی و نیروی انسانی و از نظر بازیکنان، کادر‌های فنی، ما در سطحی هستیم که می‌توانیم رقیب بالای جدول فوتبال دنیا باشیم.

ممبینی در مورد اینکه به فوتبال ساحلی نگاه ویژه‌ای نمی‌شود و بحث پاداش‌های این رشته نیز در فضای مجازی و رسانه‌ها مطرح شده بود، گفت: ما در این یک سال اخیر اردو‌های خیلی خوبی برای فوتبال ساحلی برگزار کردیم، ولی من هم اعتراف می‌کنم که به هر حال امکانات در فوتبال ساحلی آنطور که باید و شاید نیست و ما هم در تلاش هستیم که در فدراسیون فوتبال بتوانیم این امکانات را افزایش دهیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: می‌دانستیم که بچه‌های فوتبال ساحلی ما با تمرینات و کادرفنی خوبی که داشتند، امیدوار بودیم که در این مسابقات بدرخشیم هر چند که حدس نتیجه خیلی سخت بود، ولی ما امیدوار بودیم که بتوانیم یکی از سکو‌های اول تا سوم را بگیریم که همین‌طور شد. قطعاً در آینده دیدگاه فدراسیون فوتبال نسبت به فوتبال ساحلی حرکت رو به جلو خواهد بود. در یک سال اخیر این کار را انجام داده بودیم، ولی خب می‌طلبد که باشگاه‌های ما بیایند و کمک کنند. رسیدن به سکوی قهرمانی دور از دسترس نیست و ان‌شاءالله ما بتوانیم فوتبال ساحلی را به جایگاهی که شایستگی‌اش را دارد برسانیم.

او در مورد اینکه فدراسیون چه حمایتی از این بازیکنان خواهد کرد، گفت: هیئت فدراسیون فوتبال، جناب آقای تاج، خود فدراسیون فوتبال از یک سال اخیر برنامه‌ریزی را شروع کرده بودیم که این تیم بتواند نتیجه بگیرد. در این دوره از مسابقات هم ما توانستیم یک سری پاداش‌ها در اختیار بچه‌ها قرار بدهیم هر چند که شایستگی آن‌ها بیشتر از این رقم‌هاست. ما تلاش کردیم دیدگاه فوتبال کشور را نسبت به فوتبال ساحلی و فوتسال جاه‌طلبانه کنیم که بتوانیم در دنیا همیشه حرفی برای گفتن داشته باشیم. فدراسیون فوتبال تمام تلاش خودش را خواهد کرد. با توجه به اینکه درآمد‌ها و بودجه فدراسیون فوتبال محدود هست، ولی ما حتماً به عنوان متولی فوتبال در کنار تیم ملی فوتبال بزرگسالان، فوتبال بانوان، فوتسال، فوتبال ساحلی و... خواهیم بود و توجه به آن‌ها را به صورت ویژه مد نظر قرار خواهیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال درخصوص انتشار لیستی مبنی بر دریافت برخی از بازیکنان و سرمربی تیم ملی به دریافت رشوه گفت: من زیاد در جریان این مسائل نیستم، چون به قول شما همیشه بعد از برخی مسابقات، یک سری حرف‌ها، شایعات و... هم در کنار آن به وجود می‌آید. من خودم خیلی چیز‌های خاصی را در این مورد نشنیدم. ولی چون به قول شما همیشه اینگونه فضا‌ها کنار تیم‌ها هست، ما واقعا خیلی جدی ندیدیم که بخواهیم به آن بپردازیم.

ممبینی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه برخی اعداد و ارقام مانند دریافت رشوه ۱۸۰ میلیاردی در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: من الان این موضوعات را از شما می‌شنوم، ولی به هر حال همان‌طوری که شما می‌دانید بازیکنان و کادرفنی ما که در قطر زحمت کشیدند، دارای یک شخصیت ویژه هستند که آن را در زمین و بیرون زمین دیدیم. امکان دارد شایعات زیادی هم در فضای مجازی به وجود بیاید، اما فدراسیون فوتبال با دقت تمام این مسائل را رصد می‌کند و به پاکی و صداقت بچه‌های خودمان ایمان داریم.


12033876
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و عربستان در مرحله انتخابی جام ملت‌های فوتبال کمتر از ۱۷ سال دختران با پیروزی ملی پوشان کشورمان همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: همیشه روی شانس‌های نیم درصدی حریف و بدشانسی گل می‌خوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: ما در بدترین شرایط تاریخ فوتبال ایران هستیم. اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم درست نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: اگر نقطه ضعفی در تیم می‌بینیم، بدون نیت خاص مطرح کنیم، چون امیر انتقادپذیر است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش دسته ۶۵ کیلوگرم تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران به مدال نقره در رقابت‌های جهانی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی تنیس روی میز ایران با شکست برابر چین از صعود به مرحله نیمه‌نهایی قهرمانی تیمی آسیا بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین فرجی با شکست دادن نفر دوم رنکینگ جهان تنیس روی میز از چین در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ شگفتی ساز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیر جعفری ملی پوش پاراوزنه‌بردار کشورمان موفق شد مدال نقره مجموع رقابت‌های قهرمانی جهان پاراوزنه‌برداری در رده بزرگسالان را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته حرفه‌ای فدراسیون پرورش‌اندام ایران درباره عملکرد هادی چوپان در رقابت‌های مستر المپیا صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال استقلال پس از یک بازی دور از ترکیب اصلی در دیدار با مس رفسنجان بار دیگر به ترکیب اصلی باز خواهد گشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است