ورزشی 13:54 - 15 مرداد 1403
ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک گزینه جدید مدیران باشگاه پرسپولیس برای میزبانی از حریفان در لیگ برتر است.

ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک گزینه جدید پرسپولیس برای میزبانی

در حالی که تنها ۱۰ روز به آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در فصل بیست و چهارم زمان باقی است، اما تکلیف ورزشگاه دو باشگاه استقلال تهران و پرسپولیس برای میزبانی از حریفان مشخص نیست. با توجه به تعمیرات در ورزشگاه آزادی این دو تیم نمی‌توانند از آن برای دیدار‌های لیگ برتر استفاده کنند و هنوز شرایط برای میزبانی این دو تیم از حریفان آسیایی خود هم در این ورزشگاه مشخص نیست.

ورزشگاه تختی هم با مشکل چمن رو به رو است و بعید است تا هفته‌های ابتدایی لیگ بتواند میزبان مسابقات باشد. از این رو باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به دنبال ورزشگاه جایگزین برای میزبانی از حریفان هستند. در همین خصوص مدیران باشگاه پرسپولیس آخرین وضعیت ورزشگاه امام خمینی (ره) شهر اراک را از مسئولان مربوطه پیگیر شدند، اما هنوز نامه مکتوب برای استفاده از این ورزشگاه به مدیران ورزش استان مرکزی ارسال نکرده‌اند.

پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر، باید روز پنج شنبه ۲۵ مرداد رو در روی ذوب آهن قرار گیرد که هنوز ورزشگاه میزبان این مسابقه مشخص نشده است.


12079993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسن یزدانی در دور نخست رقابت‌های کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی به میزبانی کرواسی موفق شد با اقتدار حریف گرجستانی اش را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال اعلام کرد: شایعه درخواست جدید برای صدور روادید کاروان کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ صحت ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران با پیروزی برابر عراق به فینال رقابت‌های جام ملت‌های آسیا راه یافت تا در آستانه کسب چهاردهمین قهرمانی خود در تاریخ این رقابت‌ها قرار بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره پرونده‌های مطروحه صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه چادرملو اردکان برای تغییر زمان بازی با استقلال چراغ سبز نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش گفت: اگر از صد نفر، ۹۵ نفر برای عضویت دختر ایرانی در کمیته بین‌المللی المپیک رای قاطع دادند به برکت تلاش‌هایی بوده که بعد از انقلاب در حوزه ورزش صورت گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی منچستر سیتی قبل از دیدار برابر آرسنال در فینال جام اتحادیه به ستایش از توپچی‌ها پرداخت و آنها را بهترین تیم حال حاضر فوتبال جهان دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هموطنان مسی تلاش می‌کنند تا این اسطوره فوتبال کشورشان دوباره به لیگ آرژانیتن و زادگاهش بپیوندد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هموطنان مسی تلاش می‌کنند تا این اسطوره فوتبال کشورشان دوباره به لیگ آرژانتین و زادگاهش بپیوندد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال الطلبه عراق امشب در حالی به مصاف حریفش می‌رود که از بازیکن ایرانی سود خواهد بُرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است