اجتماعی 16:18 - 05 فروردین 1404
مدیرعامل آتیه سازان حافظ از تسویه و پرداخت کلیه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و هزینه‌های بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ خبر داد.

پرداخت هزینه‌های اسناد درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان آذرماه ۱۴۰۳

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین رنجبران، مدیرعامل آتیه سازان حافظ گفت: کلیه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین هزینه‌های اسناد درمانی بیمه شدگان قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ تسویه و پرداخت شد.

وی افزود: شرکت آتیه سازان حافظ با بیش از ۹ هزار و هفتصد مرکز درمانی و تشخیصی دولتی و خصوصی از جمله بیمارستان‌ها (بستری و سرپایی)، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها، مراکز پاراکلینیک و سایر مراکز تشخیصی طرف قرارداد است که مطالبات این مراکز را تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ به طور کامل تسویه کرده است.

رنجبران اظهار کرد: مطالبات و هزینه‌های مربوط به سایر قرارداد‌ها نیز بر اساس تعهدات قراردادی و متناسب با حق بیمه پرداختی تسویه شده است.

منبع: روابط عمومی آتیه سازان حافظ


12170621
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد گفت: بیش از ۹۰ درصد مشاوران املاک دارای پروانه صنفی در کشور به سکوی «کاتب» و «خودنویس» متصل شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع یک تصادف شدید در جاده دماوند خبر داد که بر اثر آن چهار نفر از سرنشینان یک دستگاه پژو ۲۰۶ جان باختند و راکب یک موتورسیکلت نیز مصدوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با صدور هشدار جدی نسبت به تشدید بارش برف، باران و کولاک در محور‌های مواصلاتی کشور، از رانندگان خواست از انجام سفر‌های غیرضروری به‌ویژه در محور‌های کوهستانی و برف‌گیر خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آغاز پویش زمستانی «پناه گرم» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، نحوه فرآیند صدور ویزای حج ۱۴۰۵ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از گسترش مفهوم هماهنگی عملیات اضطراری در حوادث تا صحنه حادثه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری کل استان تهران نحوه محاسبه پرداخت بخشی از بدهی‌ها را با جزییات روشن کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است