اجتماعی 11:38 - 22 بهمن 1403
رئیس شورای شهر تهران با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان کرد: حضور و انسجام مردم در راهپیمایی سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم.

چمران: حضور مردم سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم

مهدی چمران امروز -دوشنبه- در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک نقطه اتکا و پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است و حضور سالانه مردم، پشت انقلاب را مستحکم و چشم دشمنان را کور می‌کند.

وی تاکید کرد: حضور و انسجام مردم حرف اول ما و سلاحی در مقابل دشمنان‌مان است که می‌خواهند متحد نباشیم و تفرقه داشته باشیم.

چمران در خاتمه تاکید کرد: حضور مردم این مساله را خنثی می‌کند و ان‌شاءالله که با حضور امروزشان یک حرکت محکم‌تری را در مسیر پیشرفت انقلاب داشته باشیم. 

منبع: ایسنا


12153911
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از تشکیل پرونده برای بازداشت‌شدگان متهم به ارسال اطلاعات به دشمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از شناسایی و دستگیری یک زن سارق که در پوشش مسافرکش اقدام به سرقت جواهرات یکی از شهروندان کرده بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه از شهادت یک سرباز مجروح‌شده در اثر حمله اسراییل به زندان اوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده فرزند و عروس کاظم صدیقی هیچگونه تقصیری متوجه حجت‌الاسلام صدیقی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: در پرونده فرزند و عروس کاظم صدیقی هیچگونه تقصیری متوجه حجت‌الاسلام صدیقی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که برادرش را به قتل رسانده بود تصور نمی‌کرد بازبینی دوربین‌های مداربسته و تصاویر خودرواش او را لو دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا سردار سید تیمور حسینی از ارائه روزانه ۲۰ هزار خدمت در مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور خبر می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری جلسات راهبردی مرمت و بازسازی خانه موزه و کتابخانه آیت الله طالقانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت از اجرای طرح مبارزه با فروشندگان موادمخدر و سوداگران مرگ و دستگیری فروشنده سابقه دار مواد مخدر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند کلاهبرداری جعل اسناد در تهران، خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است