چند رسانه‌ای 15:10 - 28 بهمن 1403
رئیس اورژانس تهران به خدمات امدادگران کشورمان اشاره کرد.

امدادگرانی که نماد آرامش و خدمت به مردم هستند + فیلم

محمداسماعیل توکلی، رئیس اورژانس تهران گفت: در زمان کرونا زمانی که پدر از پسر و خواهر از برادر گریزان بود، دوست به دوست خود سر نمی زد، همکاران من در کنار مردم بودند. نباید فراموشکار باشیم.

او ادامه داد: لباس اورژانس نماد آرامش است. اعتبار، حیثیت سازمانی و همکارانمان بسیار مهم است. تخلف و بزه در هر جامعه ای وجود دارد، هر سازمانی از دل جامعه بیرون می آید.

او همچنین گفت: خط قرمز اورژانس ارائه خدمت است و با هر چیزی که این مهم را دچار چالش بکند به جد برخورد می کنیم. کسی به همکار ما تعدی بکند، محکم تر از هر نهادی اقدام خواهیم کرد.


12156484
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است